Kumpircix

Şirket Hakkında
Kumpircix -türk firması tüm dünyada hızla büyümeye devam ediyor
Tarih: 27.01.2007 Saat: 22:31
Konu: FOOD, Trade


bir türk firması tüm dünyada hızla büyümeye devam ediyor
Kumpirx, uzmanlik gerektirmeyen, kolay isletilen, karli calisan ve dusuk yatirimla kurulabilecek mukemmel bir is firsatidir. 10 yillik deneyimi sizinle paylasarak birlikte buyumek amaci ile uzmanlar tarafindan kurulmus bir franchise zinciridir.

Gerek ulkemizde, gerekse tum dunyada giderek taninan ve sevilen bir urun haline gelen kumpir, farkli lezzeti, albenili sunusu ve dusuk maliyeti ile gozde bir fast food yatirimidir.

Bizimle calisarak, dunya genelinde taninmis bir markanin reklam gucunu, tedarik kolayligini, egitim ve denetim destegini, isabetli yer secimini arkaniza alirsiniz. Siz oncelikle musterilerinize odaklanir, isletmenizden en yuksek verimi alirsiniz. Yapacagimiz 5 yil sureli ve uzatilabilir anlasma ile bolge korumasina sahip olursunuz.
www.kumpircix.com
adem yelbiz 05375021663


Kumpircix Cafe Fast Food

Preis: Keine Angabe
Kumpirci x Waffle
Cafe fast food restoran
Bilgi eğitim kurulum ekipman bayilik danışmanlık

Kumpircix cafe fast food restoran günümüzde bilinçsizce açılan işletmelere inat hızlı bir şekilde işe profesyönelce ve bilinçlice girmektedir hedefimiz 1 yıl içerisinde 10 şubeye ulaşmak ve bu ilk 10 şubeden isim bedeli alınmıyacak tır amacımız isim satmak değil isimden para kazanmak değildir bunun içinde ilk 10 franchise adaylarından isim bedeli talep edilmemektedir bizim belirlediğimiz konsept renk ve dizayn doğrultusunda bizim vereceğimiz eğitimler ile işe başlanmalı bu çizgi bozulmamalıdır amacımız bir aile statüsünde el ele ilerlemek aynı çatı altında toplanmaktır verilecek olan bayiliklerden ayda sadece karın % 3 oranında reklam gideri alınacak ancak bu alınacak olan ücret tekrar reklam vs. olaraktan işletme yararına kullanılacaktır. Kurulacak olan dükkan eğitim bedeli 5 günlük 1500 ytl olup eğitimler 15gün yol konaklama ve diğer masraflar bayilere aittir. 10. şubeden sonra verilen bayiliklerden isim bedeli alınacak bu alınacak olan bedellerde şirket tarafından şube giderleri için kullanılacaktır yatırımcıların ve şirketimizin maduriyeti bulunmaması için karşılıklı sözleşmeler ile bu belgelenecektir sözleşmeler 5 yıllık yapılacak 5 yılda herhangi bir aksaklık çıkmadığı durumda 5 er yıl sözleşmeler uzatılacaktır işe başlandığında aylık denetimler yapılacak düzensiz giden işletmeler ikaz edilecektir. İlk 10 bayiden sonra verilecek olan bayiliklerde il veya ilçeye önce bayilik alan Kumpircix bayimiz var ise alınacak olan isim ücretinin 4/1 i ilk bayimize ödenecek Verilen bayiliklerde ilk bayimizin onayı olmadan olmadan aynı bölgeye 2. bir bayilik verilmiyecektir ilk bayinin onayı alınır ise açılan işletmenin yakın bir semti olmayacak ise vede ilk bayimiz onay verdiği taktirde onay verilecek yeni bir işletme ancak o şekilde açılabilecektir.

Gelin hep birlikte büyüyelim

? ? Kendi markanızla kumpir işletmen
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kumpircix
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: adem yelbiz
Adres: türkey
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (256) - 3151955
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.kumpircix.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kumpircix firma bilgileri. Kumpircix adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kumpircix ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kumpircix firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.