Kunduz Hazır Ev

"klasik inşaat çilesinden bıktınız mı?"

Şirket Hakkında

Ahşap ürünler-inşaat sektöründe yirmi yıldır faaliyet gösteren Toylar Ahşap , Ülkemizin gelişen ihtiyacı, güvenli ve konforlu konut anlayışı ile Türkiye’ye katkı sağlayacak üstün kalitede, yüksek enerji tasarruflu, ekolojik, ileri teknoloji ürünü “KUNDUZ HAZIR EV”İ hayata geçirmiştir

Kunduz Hazır Ev sağlam oluşu ile deprem güvenliği, yüksek enerji tasarrufu, çevreci, konfor ve estetiğin uyumu ile size huzurlu bir hayat sunuyor
Yangın dayanımı, rutubetsiz sağlıklı yaşam, aküstik çözümler üreten ve her mevzimde hızlı inşaat sağlayan Kunduz, konutta tüm beklentilerinizi karşılıyor
Kunduz Hazır Ev
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kunduz hazır ev, inşaat sektörüne dahil olan;prefabrik ev, villa, ahşap ev, bağ evi, yayla evi, restaurant, otel, tatil köyü, bungalovlar, iş merkezi, sosyal projeler gibi birçok ürünü üretmektedir.Kunduz hazır ev farkı diğer sistemlere nazaran çok kısa sürede ve her mevsimde inşaat yapımı ve ekonomik olmasıdır.Kunduz, ayrıca bahçe mobilyaları ve iç dekorasyon ürünleride üretmektedir.
KUNDUZ HAZIR EV, Ülkemizdeki konut kalite standardını en yükseğe çıkaran, doğru çözümlenmiş, ısı-ses –yangın yalıtımında diğer sistemlere nazaran % 70’e varan enerji tasarrufu, deprem riskini minimuma indiren ileri teknoloji ahşap ev sistemi sağlam, güvenli, estetik ve kullanışlı yaşam alanları sunan üstün kalitede bir ev markasıdır.
İletişim Bilgileri
Firma: Kunduz Hazır Ev
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: salih döngel
Adres: izmit caddesi.Opet karşısı no 56 sapanca
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 5828671
Faks: (264) - 5828671
Web Sitesi: www.kunduzhazirev.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
136 m2 2+1 tek katlı anahtar teslim prefabrik ev
200 m2 Dubleks 4+1 anahtar teslim hazır villa
1 ayda istediğiniz eve sahip olun...Hemde çok uygun fiyatlarla
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kunduz Hazır Ev firma bilgileri. Kunduz Hazır Ev adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kunduz Hazır Ev ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kunduz Hazır Ev firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.