Kunming Dali Endüstri & Ticaret Co. Ltd.

Şirket Hakkında
Firmamız 1997 yılında kurulmuş olup, ürünlerini, ar-ge (araştırma geliştirme) aşamaları, üretim ve satış hizmetleri ile birleştirerek birçok kendimize ait olan zayıflama ürünlerini sizlere sunmaktadır. Bu ürünlerimizin diğer zayıflama ürünlerine göre hem kalitede hem fiyatta büyük avantajları vardır.
Firmamız GMP belgesine sahip olan bir fabrikadır, yer alanı 37000 m2, oturma alanı 21000 m2 olan fabrikamızda, profesyonel tecrübe, test eden aletler, 6 adet profesyonel sağlık ürünleri üreten imalat hattı, 15 adet profesyonel laboratuarı ile ürünlerimiz kalite, denge ve güven garantisi altındadır.
Firmamızda ar-ge bölümünde mükemmel tecrübeli çalışanlarımız ile kendi icatlarımız, araştırmalarımız ve üretim gücümüz bulunmaktadır. Sadece araştırma departmanında 15 araştırmacımız bulunmaktadır. Ayrıca müşterilerimizden gelen özel siparişleri de üretmekteyiz.
Firmamız dünyanın 60’dan fazla ülkesine OEM hizmetlerinde yardımcı olmuştur ve binlerce firma ile ilişkisi bulunmaktadır. Ürünlerimiz tüm dünyaya yaygın satış ağı ile ulaşmaktadır. Özel markalı zayıflama ürünlerimiz ile de öncülüğümüzü sürdürmekteyiz.

Kunming Dali Endüstri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kunming Dali Endüstri & Ticaret Co. Ltd.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Eczacılık Ürünleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Ecza Depoları
Yetkili Kişi: kemal
Adres: Room1001,Building D,YONG HE plaza,28 East street, Andingmen, Dongcheng District,Beijing, China
Şehir: İstanbul
Ülke: Cin
Telefon: (139) - 1018604
Web Sitesi: www.oemhealth.com
Ürünleri
Yuda Pilatori (Güçlü versiyonu ) saç derisindeki kan sirkülasyonunu hızlandıran bir işleve sahiptir, kıl folikülü ve köklerini kalınlaştırarak arttır...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kunming Dali Endüstri firma bilgileri. Kunming Dali Endüstri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kunming Dali Endüstri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kunming Dali Endüstri & Ticaret Co. Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.