Kuryeman

Şirket Hakkında
Ülke genelinde özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Erzurum, Antalya gibi büyük şehirlerimizde acil kargo ve kurye hizmetleri vermekte olan şirketimiz alanında tecrübeli kurye personelleri ile hızlı ve güvenilir şekilde 7 gün 24 saat kurye faaliyetleri göstermektedir.
Başta acil kargo, kurye, posta dağıtım, evrak dağıtım, fatura dağıtım, özel kurye hizmetleri gibi bir çok hizmetler sunmaktadır.
Türkiye'nin en çok tercih edilen kurye firması olma yolunda emin adımlarla hedefine yürümekte olan şirketimiz ulaştırma bakanlığımızın vermiş olduğu yetki belgelerine sahiptir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kuryeman
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kargo
Yetkili Kişi: Mahmut Kara
Adres: İncesu Caddesi Kirazlı Sokak No:3 Kolej/Kızılay/Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4196060
Web Sitesi: http://www.kuryeman.com
Ürünleri
Kurye hizmetleri vermekte olan firmamız yurt genelinde müşterilerimizin yetişmesi gereken acil kargolarını sadece bir kaç saat içerisinde verilen adre...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kuryeman firma bilgileri. Kuryeman adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kuryeman ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kuryeman firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.