Kuryepera

Şirket Hakkında
İstanbul'da trafiğin durumu ne olursa olsun, kuryePERA gönderilerinizi istediğiniz adrese ulaştırmaktadır.

kuryePERA

kuryePERA bütün İstanbul'a yayılmış motorsikletli kuryeleri ile siz müşterilerimize verilen hizmetleri düzenleyen, nitelikli bir dağıtım , pazarlama ve organizasyon şirketidir.
kuryePERA ismi ile içerisinde yer aldığımız evrak dağıtım sektöründe stil oluşturan şirketimiz, birçok konuda sektördeki yaygın uygulamaların öncüsü olmuştur. kuryePERA kuruluş tarihinden itibaren, gönderilen gönderilerin takibini geliştiren ilk firmalardan biri olarak öncü görevini yerine getirmiştir.
Ayrıca randevulu teslimat, kimlik karşılığı teslimat gibi sistemlerin de uygulanıp yaygınlaşmasında faal bir görev almıştır. Anında takip ve raporlama sistemi ile, gönderilerin alandaki konumu ve teslimat sonuçları, net bir şekilde müşterilerimize iletilmektedir. Bilgi işlem ve Çağrı merkezi hizmetlerini de nitelikli ofis arkadaşlarımızın çalışmalarıyla sağlanmaktadır.
kuryePERA

kuryePERA müşterilerine kurye hizmetlerini hızlı ve ekonomik olmasının yanında nitelikli bir hizmet vermektedir. Günün her saati ulaşabileceğiniz çağrı merkezimize 0553 3425891 0212 6177060 numaraları ile ulaşabilirsiniz. Motorlu kurye hizmetlerinin her türlü çeşitliliğine ulaşabildiğiniz kuryePERA firması sizlere motorize dağıtım ağıyla kurye hizmetleri adına her türlü ihtiyacınıza yanıt vermektedir. Motorlu kurye sektöründe en hızlı olan ender firmalardan biri olarak sizlere express kurye arabalı kurye ve normal kurye ... v.b. seçenekleri ile her zaman en uygun ve kaliteli hizmeti sunmaktadır.
Kuryepera
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İstanbul merkez olmak üzere tüm marmara bölgesine acil kurye hizmeti sunmaktayız.
www.kuryepera.com
İletişim Bilgileri
Firma: Kuryepera
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
Yetkili Kişi: hasan peker
Adres: dereboyu caddesi no51/b mecidiyeköy/şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6177060
Web Sitesi: www.kuryepera.com
Ürünleri
İstanbul merkez olmak üzere tüm marmara bölgesine acil kurye hizmeti sunmaktayız. www.kuryepera.com
Bireysel ve kurumsal müşterilerimize İstanbul ve çevre illeri acil kurye hizmeti sunmaktayız..
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kuryepera firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Kuryepera firma bilgileri. Kuryepera adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kuryepera ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kuryepera firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-05-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.