Kütahya Herbalife

Şirket Hakkında

HERBALIFE HAKKINDA


1980 yılında kurulan Herbalife International, iyi beslenme yoluyla daha iyi bir yaşama giden yolu basitleştirmeye kendisini adamış bir wellness şirketidir.

Herbalife'ın kaliteli ürünleri ve programları sayesinde:

başarılı kilo kontrolü
dengeli beslenme
gelişmiş kişisel bakım
mali kazançlar
elde etme fırsatına sahip olabilirsiniz

Sizin başarınız için yapılan bilimsel tasarımlar
Herbalife'ın ürünleri, bilim adamları, doktorlar ve beslenme uzmanları tarafından kişisel iyi yaşam hedefleriniz göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Herbalife’ın doğadan ilham alan formülleri, daha iyi bir yaşam sürmenizi sağlayacak şekilde tasarlanır ve sunulan İş Fırsatı ile mali başarınız ödüllendirilmektedir!

Güvenebileceğiniz uzmanlar
Bilimsel Danışma Kurulu, Herbalife’ın sürdürdüğü başarısının ardındaki yönlendirici güçtür. Saygıdeğer bilim adamları ve uzmanlardan oluşan bu ekip, araştırma ve ürün testleri ile Herbalife ürünlerinin gelişimini yönlendirmektedir. Böylece Herbalife kalitesinin günümüzde sektördeki yüksek standartlara ulaşmasını sağlamaktadır.

Sürekli destek
Dünyanın dört bir yanındaki 73 farklı ülkede Herbalife ürünlerini satan 2, 1 Milyon Bağımsız Distribütörden oluşan bir ekip ile (ve 1, 8 milyar dolar yıllık perakende satış cirosuyla) başarıya ulaşmak için ihtiyacını duyduğunuz desteğin her zaman arkanızda olduğundan emin olabilirsiniz. Hayatınızı değiştirmeye hazır olduğunuzda

• beslenme, kilo kontrolü ve kişisel bakım ihtiyaçlarınızı karşıladığınız
• iş fırsatımız hakkında daha fazla bilgi sahibi olduğunuz
müddetçe önünüzde başarıya uzanan yolun her bir aşamasında sizi desteklemekten gurur duyacağız.
Herbalife ile elde ettiğiniz kaliteli ürünler ve uzman desteği sayesinde iyi görünmeniz, kendinizi iyi hissetmeniz ve iyi yaşamanız artık çok kolay. Herbalife’ı ve iyi yaşamı keşfedin.

Misyonumuz
Herbalife'ın misyonu, doğrudan satış alanında iyi bir İş Fırsatı sağlayarak ve dengeli beslenme ve
Kütahya Herbalife
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kütahya Herbalife
Sektörü: Gıda / Tarım » Diyet
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: CELAL KAVİL
Adres: ATATÜRK CAD NO 21
Şehir: Kütahya
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 6952782
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kütahya Herbalife firma bilgileri. Kütahya Herbalife adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kütahya Herbalife ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kütahya Herbalife firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.