Kutu Kutu Mat. Ambalaj San. Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
1961 yılında kurulan Talat Matbaacılık ve Deri Mamulleri Tic. AŞ ile 1987 yılında kurulan Beta Matbaacılık Ambalaj SAN. AŞ tüm birikimlerini ve güçlerini birleştirdi ve 2006 yılında Kutu Kutu Matbaa ve Ambalaj San. Tic. AŞ’yi kurdu.
Uzun yılların getirdiği tecrübe ve disiplin ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Türkiye’de daha önce elle gerçekleştirilen sıvama gri mukavva kutularını son teknoloji makinalarla tamamen el değmeden seri ve standart kalitede üretmeye başladı.

Firma’da tam otomatik makinalarla seri üretimi yapılan ürünler:
Gri mukavva üzerine sıvanan cilt bezi, lüks kâğıt, selefonlu baskılı kâğıtla oluşturulan kutularda bulunan standart kalitenin yanında;
Sert kutu, her çeşit poşet ve tüm matbaa ürünleri baskısı ve imalatı gerçekleştirilmektedir.

Yerli firmaların ürünlerinin ambalaj ve paketleme sunumlarının AB standartlarında olmaması nedeniyle bu ürünler yurt dışında markalaşamıyor ve hatta alıcı bulamıyor.
Ülkemizde üretilen çok sayıda kalitesiz ambalaj ve kutuların ürünler üzerinde yarattığı olumsuz etkiyi yok etmek ve üretici firmaların bütün pazarlarda şansını attırmak Kutu Kutu Matbaa ve Ambalaj San. Tic. AŞ’nin temel misyonudur.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kutu Kutu Mat. Ambalaj San. Tic. A.ş.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaa Malzemeleri
Yetkili Kişi: Ertuğ Dokucu
Adres: Firüzköy Yolu No:124 Avcılar / İst.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4287272
Faks: (212) - 6906556
Web Sitesi: http://www.kutu.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kutu Kutu Mat. firma bilgileri. Kutu Kutu Mat. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kutu Kutu Mat. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kutu Kutu Mat. Ambalaj San. Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.