Kuyas Yazılım Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Kuyas Yazılım Ltd., 2005 yılında, J2EE teknolojisi ile web tabanlı iş uygulamaları ve yazılımları geliştirmek amacıyla, Ankara Teknoloji Geliştirme Bölgesi Cyberpark’ da kuruldu. Üretim ve hizmet sektörüne özgü, müşteri gereksinimlerine odaklı, iteratif bir yaklaşım ile özel yazılım ürünleri geliştirmekte olan Kuyas Yazılım Ltd. aynı zamanda bu ürünlerin satış, danışmanlık ve destek hizmetlerini de gerçekleştirmektedir.
Kuyas Yazılım Ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kuyas Yazılım Ltd.şti.
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Nuray AYDOĞDU
Adres: Çamlaraltı Mahallesi 6017 Sokak No:9/1 Kınıklı
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 2124480
Web Sitesi: http://www.kuyas.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kuyas Yazılım Ltd.şti. firma bilgileri. Kuyas Yazılım Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kuyas Yazılım Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kuyas Yazılım Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.