Ky Yapı İnşaat Ticaret Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Ky Yapı İnşaat, Antalya ili ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2049 SOKAK NO:11 VİLLA EGE adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi RECEP KOÇAK dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ky Yapı İnşaat Ticaret Ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: RECEP KOÇAK
Adres: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2049 SOKAK NO:11 VİLLA EGE
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3232399
Faks: (242) - 3248088
Web Sitesi: www.kyyapi.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
İTALYAN COORADİ MARKA KIS BAHCELERİ YAPIMINDA UZMAN OLAN FIRMAMIZLA PROJELERİNİZDE BIR TELEFON KADAR YAKININIZDAYIZ.www.kyyapi.net
MEMRAN SİSTEMLER Büyük alanlarda, çelik konstüksiyon sistemlerle kurulan dev mağaza , lojistik depo ve fabrikainşaatlarında maliyeti proje bazında ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ky Yapı İnşaat firma bilgileri. Ky Yapı İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ky Yapı İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ky Yapı İnşaat Ticaret Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.