Kys Kürkcüoğlu Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 25 yılı aşkın bir zamandır "Hareket Aktarma Organları ve Dökümcülük" sektöründe, konik sıkma burçlu V kayış kasnakları, Poly-v kasnaklar, Rulman yatakları, Kaplinler üreterek Türk Sanayisine hizmet vermektedir.
Vizyonumuz, Ürünlerimizi Dünya Standartlarına uygun olarak düşük maliyette kaliteli ürünler imal ederek Türk ve Dünya sanayisine sunmak ve Türk sanayisinin gelişmesine katkıda bulanmaktır.
Misyonumuz, Yeni gelişen teknolojileri yakından takip etmek ve bu teknolojiyi firmamıza kazandırarak müşteri memnuniyetini artırmaktır.
Ürünlerimiz, kalifiyeli teknik elemanlarımızın kontrolünde, komple CNC tezgahlarımızda, bilgisayarlı balans alma tezgahlarında balansları alınarak, siyah fosfatlama yapılır.Ayrıca, ürünlerimizin üzerine, ürün kodu, imalat tarihi gibi kodları yazı yazma makinasında nokta vuruşlu olarak yazılır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kys Kürkcüoğlu Ltd.şti.
Sektörü: Makina » Makina Parçaları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: derviş kürkcü
Adres: fevziçakmak mah.dökümcüler sitesi hüdai cad.no:9-11
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3421064
Web Sitesi: www.kys.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kys Kürkcüoğlu Ltd.şti. firma bilgileri. Kys Kürkcüoğlu Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kys Kürkcüoğlu Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kys Kürkcüoğlu Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.