La Perry Grup

Şirket Hakkında
La Perry Grup, İstanbul ili Yenibosna Kuyumcukent adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Funda Durmaz dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Bayan tekstil ürünleri ve özel konsept ev tekstil ürünleri üretimi yapmaktayız.
Aynı zamanda genç büyük beden tekstil ürünleri, ferace, şal, eşarp, çanta, takı, kozmetik gibi bir çok sektörde Türkiye ve Orta Doğu'ya tedarikçilik de yapmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: La Perry Grup
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Funda Durmaz
Adres: Yenibosna Kuyumcukent
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 9337856
Web Sitesi: www.nisavip.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Bayan tekstil ürünleri
Özle üretim el yapımı şık ev tekstil ürünleri
İlan Talep ve Teklifleri
Bayan Tekstil Ürünleri
Bayan tekstil ürünleri üreticisiyiz. Türkiye ve Orta Doğu ile çalışmaktayız. Ürünlerimiz birinci kalite ve özel olarak tasarlanmaktadır.
La Perry Grup firma bilgileri. La Perry Grup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda La Perry Grup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

La Perry Grup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.