Lal Çelik Konst. Yalıtım İnş. Tur. San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Yükselen teknolojileri kullanarak, çok katlı yapılarda yaşamak zorunda kalan ailelerin, aynı ekonomik koşullarda, depreme dayanıklı, müstakil konutlarda yaşayabilmelerini sağlamak amacı ile birinci derece deprem bölgesi olan Çanakkale'de, 2006 yılında, genç ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine başlamıştır.
Bir inşaat firması olarak, daha ileri bir düzeye gelebilmek için, kalite anlayışından ödün vermeden, işleri bir kerede, doğru ve zamanında yaparak her zaman her yerde aranılan, tercih edilen bir firma olmak için daha çok çalışmayı ilke edinmiştir.
Firmamız, yapıların uzun yıllar boyu değerini korumasının, iyi tasarlanmış ve doğru yapılmış projelerle mümkün olduğunun bilincindedir. Bu sebeple yaşam alanınızı yapmakla kalmaz, tüm yapılarda kaliteli malzeme ile ısı, ses ve nem izolasyonunu standart olarak uygulayarak yapınızın geleceğine yön verir.
Lal, marka olma yolunda, kalite düzeyinin yükseltilmesi için, dünya yapı sektöründeki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri sürekli izleyerek, doğa ve çevre dostu politikalarımızla müşterilerimizin gereksinim ve beklentilerine zamanında ve hatasız cevap vermek için çalışmaktadır.
Lal Çelik Konstrüksiyon, Yalıtım ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. olarak, çalışan personelimizin, kalite düzeyinin sürekli iyileşmesi için mesleki yenilikleri öğrenmesinde ihtiyaç duyacakları eğitim sürekliliğini sağlayarak, organizasyondaki bireylerin görev ve sorumluluklarının bilincinde olmalarını ve ekip çalışmalarına katılımlarını sağlamak için en üst düzeyde titizlik göstermektedir.
Lal Çelik Konstrüksiyon Özel Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri, konusunda uzman ve sertifikalı eğitim kadroları tarafından ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi, Dokümantasyon ve Danışmanlık Hizmetleri de vermektedir.
Lal Çelik Konst.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lal Çelik Konst. Yalıtım İnş. Tur. San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Sebahat Kaya
Adres: Barbaror Mah. Çalıkuşu Sok. No: 4/ A
Şehir: Çanakkale
Ülke: Türkiye
Telefon: (286) - 2184000
Web Sitesi: www.lalcelik.com
Ürünleri
Üç tarafı orman arazisi ile çevrili bir tarafı Çanakkale Boğaz manzaralı 17.000 m² arazi içinde sadece 28 adet villa Villaların tamamı Çanakk...
İlan Talep ve Teklifleri
Boğaz Manzaralı, Depreme Dayanıklı, Çelik Konst. Lüks Villa
Üç tarafı orman arazisi ile çevrili bir tarafı Çanakkale Boğaz manzaralı 17.000 m² arazi içinde sadece 28 adet villaÖzel tasarım mimari proje 148 m²,...
Lal Çelik Konst. firma bilgileri. Lal Çelik Konst. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lal Çelik Konst. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lal Çelik Konst. Yalıtım İnş. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-12-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.