Laserpress Makine Ve Çelik San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Ülkemizde modern sac işleme tezgahlarında teknolojinin öncülüğünü yapan, köklü geçmişe ve geniş tecrübeye sahip firmamız bugüne kadar sayıları 300 ü aşan tezgahın satış ve montajını gerçekleştirmiştir. Laserpress 1994 den yılından beri Bystronic (İsviçre), Finnpower (Finlandiya), Euromac (İtalya), ve Pivatic (Finlandiya)firmalarının tek yetkili Türkiye mümessilidir. Firmaların tezgah satışlarının yanı sıra yetkili servis hizmetlerini veren ve yetkili yedekparça satışını yapan LaserPress birçok üyesi yurtdışında eğitim görmüş profesyonel bir ekibe sahiptir.

Yıllardır hep aynı sloganı kullandık. Sattığımız Lazer kesim, ve Panç tezgahlarının kalitesi ve vermiş olduğumuz hizmetin kalitesi, müşterilerimize para kazandırır, onlara dünya pazarlarında rekabet edebilmenin keyfini yaşatır.
Yıllar boyunca…
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Bystronic, Finn-Power, Euromac, Pivatic
Lazer kesim tezgahları, Punch(Panç) tezgahları, sac işleme tezgahları, Abkant, Su Jeti Kesim
İletişim Bilgileri
Firma: Laserpress Makine Ve Çelik San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Hidrolik / Pres
Yetkili Kişi: NUMAN AKYILMAZ
Adres: KİREMİTDERE CAD.NO:32 BEYKOZ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4137677
Faks: (216) - 4252341
Web Sitesi: http://www.laserpress.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Laserpress Makine Ve firma bilgileri. Laserpress Makine Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Laserpress Makine Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Laserpress Makine Ve Çelik San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.