Lastik Michelin Bayi Çağlayan Rotbalans

Şirket Hakkında
Firmamız 1984 yılından beri Kocaelide lastik sektöründe faaliyet göstermektedir, ayrıca Mayıs 2011 tarihinden itibarende Michelin, in Kocaeli ana bayiliğini yapmaktadır. Gerek satış konusundaki ekonomik fiyatlarıyla gerek hizmeti ile geniş müşteri portföyü oluşturdu...Son yıllarda gelişen teknoloji ve iletişim hızındaki artışa parelel olarak müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Müşterilerimizin aradığı Michelin marka lastik ve jant ürünleri ile piyasada faliyet göstermekteyiz. İnternet sitemizde lastik ve jant ile ilgili yapılan çalışmalar görüntülü olarak müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır ve ayrıca internet sitemizde (www.lastiksatinal.com) yeni çıkan ve indirimde olan ürünler yayınlanmaktadır. Firmamıza sizde uğrayın müşteri memnuniyeti; müşteriye olan ilgi ile beraber hizmette ki güveni bizimle yaşayın...

Misyonumuz ;


Tüm müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirleyip, Michelin, Bf Goodrich, Kormoron ürün yelpazesindeki en uygun lastiği en iyi fiyat ve hizmetle sunmak;
Son sistem ekipman ve eğitimli kadromuzla, güler yüzlü hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile siz değerli müşterilerimizi güvenli bir şekilde yola çıkarmak.

Vizyonumuz ;


Faaliyette bulunduğumuz bölgelerde; perakende, toptan ve filo hizmetlerini her geçen gün yeni bölgelere yayıp, bayisi olduğumuz markaların da gücünü arkamıza alarak, kaliteyi ve güveni daima bir arada tutmak.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamızda Mıchelın, Brıdgestone, Lassa ve Kleber Lastik Satışı Yapılmaktadır ve Firmamız Lastik vs İzmit Bayisidir.Aynı Zamanda Çelik Jant Satışı Cms, Kormetal, Devino, ve Diğer Jant Markalarından da Elimizde Bulunmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Lastik Michelin Bayi Çağlayan Rotbalans
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Lastik
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Lastik
Yetkili Kişi: Ayhan Çağlayan
Adres: Kocaeli Yeni Sanayi Sitesi 2.Cadde 1.Blok No:31 İnterteks Karşısı Eski Gölcük Yoluna Bakan Cephede Baştan 4.üncü Dükkan İzmit/Kocaeli
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 9330610
Web Sitesi: www.lastiksatinal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lastik Michelin Bayi firma bilgileri. Lastik Michelin Bayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lastik Michelin Bayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lastik Michelin Bayi Çağlayan Rotbalans firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.