Lastikçi Remzi Kılıç

Şirket Hakkında
Lastik Tamirciliğine 1982 yılında İstanbul Kadıköy'de başlayan Remzi KILIÇ kısa zamanda kendini kanıtlamış, 1989 yılında İstanbul Maltepe'de 24 saat hizmet veren bir nokta haline gelerek ticari hayatına devam etmektedir.

Lastikçi Remzi Kılıç lastik tamiri ve yıkama hizmetiyle başlamış olup, zaman içerisinde jant-lastik, ikinci el jant-lastik satışı ve 24 saat başarılı hizmetiyle bölgesinde ses getirir hale gelmiştir.

Bridgestone-Lassa, İnci Akü, Energizer Akü bayiliklerinide bünyesine katarak ürün yelpazesini oldukça genişletmiştir.

Geçirdiğimiz 25 yılda sürekli kendini yenileyen ve iş disiplini ile geniş bir portföy de söz sahibi olmayı başarmıştır.

1989 yılı başından itibaren Maltepe E-5 Gülsuyu Köprüsünde 24 saat lastik tamiri, yol yardım ile Ticari ve Binek araç olmak üzere 2 ayrı oto yıkama hizmeti veren firmamız, 2014 Şubat ayı itibariyle Maltepe Orhangazi Caddesi 4. şubesiyle hizmetine devam etmektedir.
Lastikçi Remzi Kılıç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lastikçi Remzi Kılıç
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Lastik
Yetkili Kişi: Remzi Kılıç
Adres: Merkez: E-5 Gülsuyu Köprüsü Girişi 7/24
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4273649
Web Sitesi: http://www.lastikciremzikilic.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lastikçi Remzi Kılıç firma bilgileri. Lastikçi Remzi Kılıç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lastikçi Remzi Kılıç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lastikçi Remzi Kılıç firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.