Ledimtech Elektronik

Şirket Hakkında
Ledimtech elektronik olarak ledli aydınlatma ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektörde 10 yılı aşan tecrübemizle ve bünyemizde bulunan yetenekli mühendislerin katkılarıyla aydınlatma alanında yenilikçi ürünler kazandırmaktayız. Müşterilerimizin yüksek kaliteyi en uygun fiyatla alabilmesi düşüncesi temelinde hareket eden firmamız, son yıllarda enerji maliyetlerinin yükselmesine karşılık olarak daha az enerji tüketen ürünleri sizler için tasarlamaktadır.
Led aydınlatma sektörü teknolojinin gelişmesine paralel olarak hızla yenileniyor. Birim watt başına elde edilen lumen aydınlık değerleri gün geçtikçe yükseliyor. Firmaların bu alanda ciddi bir rekabet içerisinde olmaları müşterilerimiz için her geçen gün daha verimli ürünler tasarlamamıza olanak sağlıyor.
Ledimtech, olarak kaliteli ürün ve kaliteli hizmeti ilke ediniyoruz. Bunun neticesi olarak alanında lider olan Amerikan menşeli CREE, OSRAM ve SAMSUNG gibi firmalara ait yüksek kaliteli ledler kullanmaktayız. Özellikle çinden gelen düşük verimli ve kalitesiz malzemeleri hiç bir koşulda kullanmamaktayız. Müşterilerimizin memnuniyetindeki en önemli etkende bu zaten.
Ledimtech Elektronik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ledimtech Elektronik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: Mahmut Özdemir
Adres: Kadıköy Mahallesi, Hayri Hoca Sokak, No:22
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3244423
Web Sitesi: http://www.ledimtech.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ledimtech Elektronik firma bilgileri. Ledimtech Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ledimtech Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ledimtech Elektronik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.