Letsel Advies

Şirket Hakkında
ELFI Letselschade & Advies Kurulusumuza… Hos geldiniz…

Sizlerin ve yakinlarinizin karistigi is ve trafik kazalari ve olaylarin sonrasinda bilgi sahibi olmadiginiz haklarinizin varligindan sizleri haberdar eden, dogru yol gösteren ve çözüme giden yöntemlerle saglikli ve dogru bilgileri sunan Rotterdam da kurulu ELFI Letselschade & Advies Kurulusumuz, Hollanda’nin tamaminda faaliyetlerini devam etmektedir.

Uzman ve deneyimli kadromuz ile sorunlarinizin çözümünde sizlere öncülük ederken, bireysel yaralanma davalarinda avukatlarimiz ve danismanlarimiz sizlere ve magdur olan yakinlariniza yardimci olmaktadir. Gücümüzü geçmiste takip ettigimiz ve su an halen görülen davamizdaki müsterilerimizin memnuniyetinden almaktayiz.

Hollanda da yasayan ya da yurt disinda bulunan vatandaslarimiza yardimci olarak, tazminat haklarinin takibini neticelendirmekteyiz.

Hollanda da ki ev adresinizi de ziyaret ederek, herhangi bir kaza sonucu daha çok magdur olmamaniz için çalisiriz ve haklarinizi koruruz.


Magdur iseniz, ugramis oldugunuz her türlü kayip, maddi ve manevi zararlariniz karsisinda ELFI Letselschade & Advies Kurulusumuz, bir ilkeye öncülük ederek, Profesyonel Danismanlik Yönetim kadrosuyla çagdas bir anlayisi bir adim ileriye tasimaktadir.


Davanizi, hemen baslatmak için lütfen 010-2052630 ile iletisime geçiniz. Hastanede, evinizde veya isyerinizi ziyaret ederek sahip oldugunuz haklar ve sorumluluklar hakkinda sizi bilgilendiririz.

Diger sayfalarimizi da incelemenizi bekleriz.

Bu konuda ilgili sorulariniz veya basvurulariniz için telefon, mail, fax mektup veya web sitemiz araciligi ile bizimle temasa geçebilirsiniz.


ELFI Letselschade & Advies B.V.
Rotterdam


Letsel Advies
Ürün-Hizmetleri Hakkında
NEDEN ELFI Letselschade & Advies ?

ELFI alanında ilk ve tek uzman kuruluş olarak maddi ve manevi hasar konusunda kendi dilinizde hizmet vermektedir.

ELFI’ nin uzman hasar eksperleri, danışmanları, hukukçuları en süratli ve eksiksiz bir şekilde zararlarınızı tazmin edebilir.

ELFI bağımsız çalışır ve sadece sizin tazminat taleplerinize bakar. ELFI sizin şahsi durumunuza uygun etkin çözüm öneriler getirmektedir.

ELFI memnun olmadığınız mevcut hukuksal danışmanızdan dosyanızı hızlı bir şekilde devir alarak, sizinle neticelendirmeye çalışır.

Kaza sonrası durumunuzu farklı bir gözden geçirmek ve değerlendirmek acısından tavsiyelerimiz için ve danışacağınız konularda bizi ücretsiz arayabilirsiniz.

Mağdursanız Çare Biziz !!!

İletişim Bilgileri
Firma: Letsel Advies
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Ethem Emre
Adres: Merkez: WTC ( World Trade Centre ) Beursplein 37 Kamer 339 A, 3011 AA Rotterdam Postbus 30071, 3001 DB Rotterdama
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Türkiye
Telefon: (010) - 2052630
Web Sitesi: www.letseladvies.nl
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Letsel Advies firma bilgileri. Letsel Advies adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Letsel Advies ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Letsel Advies firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.