Levent Ersoy Gıda Grubu Ltd.şti

Şirket Hakkında
Levent Ersoy Gıda, İzmir ili basmane - izmir adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Deniz Ürünleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi levent ersoy dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Levent Ersoy Gıda Grubu Ltd.şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Deniz Ürünleri
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hazır Gıda
Yetkili Kişi: levent ersoy
Adres: basmane - izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4450362
Web Sitesi: www.fishandchips.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Fish & Chips Franchisıng Bedelı Almıyor
FİSH & CHİPS MARKAMIZLA ANAHTAR TESLIMI 15 GUNDE DUKKANLARINIZ HAZIR ...48 AY TAKSITLE HEM DE AYDA 1.500TL YE KIYAFETINDEN -DOLABINA - KLIMASINA - MOT...
Fish & Chips Balık Fast Food
FİSH & CHİPS BALIK FAST FOOD FRANCHİSİNGLER VERIYORUZ..FRANCHİSİNG BEDELI ALMADAN HEM DE PINAR - SUPERFRESH -UNO -COLA ...DA NELER VAR DAHA NELER...BA...
Levent Ersoy Gıda firma bilgileri. Levent Ersoy Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Levent Ersoy Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Levent Ersoy Gıda Grubu Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.