Liber Reklam Hizmetleri Ve Dekorasyon

Şirket Hakkında
Liber Reklam Hizmetleri ve Dekorasyon; hizmet verdiği kurum, kuruluş ve firmalara alternatif çözümler üreterek, hızla gelişen dünyamızın sunduğu teknolojik gelişmelere ayak uydurarak müşterilerine hızlı, kaliteli ve ekonomik hizmet sağlama çabası içerisinde olan bir kuruluştur.

Reklam hizmetleri ve dekorasyon olmak üzere iki farklı alanda siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Gelişen teknoloji ile birlikte tüketicilerin ihtiyaçları da artmaktadır. Farklı alan ve sektörlerde birçok üreticinin olduğu bu ticari pazarda müşteri ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için farklı olmak gerekmektedir. Farklı olmakla birlikte bu farklılığı hedef kitleniz olan müşterilerinize açıklayabilmenizin ve daha da önemlisi hissettirebilmenizin en kolay yolu reklamdır. Reklam ele aldığı ürün veya hizmetleri beğenilen tarafları ile tanıtarak kişilerde yeni ihtiyaçlar yaratmayı amaçlar.
Bu nedenle Liber Reklam Hizmetleri siz değerli müşterilerimizin pazar payındaki dilimini arttırması için,
Promosyon Ürünleriyle ,
Reklam ve Tanıtım Ürünleriyle ,
Halkla İlişkileriyle ,
Ve Prodüksiyon Çalışmalarıyla destek vermektedir.
Dekorasyon ise yaşanan mekanların kullanım amaçlarına uygun olarak en verimli estetik ve sanatsal bir şekilde düzenlenmesidir.

Firmamız Dekorasyon Hizmetleri olarak müşteri memnuniyeti hedefimizden ödün vermeden, ihtiyaçları her zaman en üst düzeydeki kalite anlayışımızla karşılamak amacıyla ve en iyi yatırımın insan olduğu düşüncemizle Ofis , Otel , Restoran , Cafe – Bar , Mağaza , Ev , Mobilya ve bütün iç mekanlarda siz değerli müşterilerimize renklerin ve şekillerin kullanımıyla her mekanda veya nesnede içinizdeki yaratıcılığı ortaya koymanıza yardımcı olmaktayız.

Deneyimli kadromuz ve profesyonel üretim yapan ortak kuruluşlarımızla mekanlarınızı süslemekte, kullanışlı ve yaşanabilir bir kullanım alanı olmasını sağlamaktayız.

Kısacası Liber Reklam Hizmetleri ve Dekorasyon siz değerli müşterilerimize sonsuz ve sorunsuz hizmet anlayışı ile destek vermekten ve ortak çalışmalarımızla atacağımız adımlardan, büyük mutluluk duyacaktır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Liber Reklam Hizmetleri

Promosyon Ürünleri
(Ajanda , Bloknot , Anahtarlık ve Rozetler , Bardak Altlıkları, Bilgisayar Aksesuarları , Çakmak ve Çakılar. Çanta , Hesap Makineleri ve Hobby Ürünleri. Kalemler , Kağıt Tutacakları , Kartvizitlikler , Kristal Ürünler ve Plaketler. Kişisel Bakım Ürünleri , Masa Üstü Ürünler , Oto aksesuarları ve Plastik Ürünler. Radyo ve Saatler , Seramik Ürünleri , Şemsiye ve Yağmurluklar , Takvimler , Tekstil Ürünleri. Termos-Mug , VIP ve Diğer Ürünler)

Reklam ve Tanıtım Ürünleri
(Örümcek Standlar , Tanıtım Standları , Roll Up Banner , Quick Banner , Broşür ve herçeşit broşürlük , Katolog , İnsert , Matbaa Hizmetleri , Afiş , Bilboard , Araç Giydirme , Bina Giydirme , Tabela-Totem.)

Halkla İlişkileri
(Ödül Töreni , Açılış , Toplantı , Seminer , Kongre , Fuar Organizasyonları , Bayi Toplantıları.)

Ve Prodüksiyon Çalışmaları
(Tanıtım Filmi Yapımı , Belgeseller , Reklam Filmleri , Eğitim Filmleri , Müzik Video Klipleri , Program Jenerikleri , 3 Boyutlu Animasyon uygulamaları , Dublaj, Montaj, Editing ve Compositing.)

Liber Dekorasyon Hizmetleri

Masa , Sandalye , Koltuk , Sedir vb.
Duvar Süslemeleri (Resim , Çerçeve ve ayna)
İç Mekan Düzenlemeleri (Restoran , Cafe - Bar , Otel , Ofis , Mağaza , Ev vb.
İletişim Bilgileri
Firma: Liber Reklam Hizmetleri Ve Dekorasyon
Sektörü: Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Gürsel Yeğengil
Adres: Acıbadem Mah. Gayretl Sok. Billur Sitesi C Blok D:1 Acıbadem Üsküdar İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4280802
Faks: (216) - 4280803
Web Sitesi: http://www.liberreklam.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Liber Reklam Hizmetleri firma bilgileri. Liber Reklam Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Liber Reklam Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Liber Reklam Hizmetleri Ve Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.