Lineimex

Şirket Hakkında
Dış ticaret, gümrük müşavirliği, pazarlama, kimya ve gıda endüstrisi, stratejik planlama, marka yönetimi vb. bilim ve meslek guruplarını bir araya getirerek dinamik değişimi yöneten vizyoner bir anlayışla kurulan Lineimex, şirket olarak genç olmasına rağmen barındırdığı kadrosuyla ithalat-ihracat alanında önemli başarılara imza atmıştır.

"Ürün Kalitesi ve Müşteri Memnuniyeti bizim en önemli ilkelerimizden biri"
Müşterimiz ile sürekli iletişim halinde kalarak, onların istek ve beklentilerini öğreniyor, tüm taleplerini toplam kalite ve hizmet anlayışı içinde değerlendiriyoruz. Müşterilerimizde güven çatısı altında kurduğumuz köklü ilişkilerimizi yine aynı yaklaşımla geleceğe taşıyoruz. Verilen siparişleri en kısa sürede ulaştırmayı, bilgilendirmeyi, çözüm üretmeyi, satış öncesinde sağladığımız imkân ve kolaylıkları satış sonrasında da aynen korumayı en önemli görev olarak kabul ediyoruz.

Uzman kadrosu ile müşterilerimizin her talebini analiz ederek gerekli çözümleri buluyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TURUNÇGİLLER ; BİTKİSEL YAĞLAR VE ZEYTİNYAĞI ; KURU İNCİR ;ÇEKİRDEKSİZ KURU ÜZÜM ; KURU KAYISI ;BADEM ;CEVİZ ; KEKİK - DEFNE YAPRAĞI ;ANTEP FISTIĞI ;YAŞ SEBZESİ - MEYVESİ ; CEVİZ, BAHARAT VE BİTKİSEL ÇAYLARIN İTHALATINI VE İHRACATINI GERÇEKLEŞTİRMEKTEYİZ.
İletişim Bilgileri
Firma: Lineimex
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İhracat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: CİHAN YILDIRIM
Adres: ATAŞEHİR - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (531) - 3598373
Web Sitesi: http://lineimex.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lineimex firma bilgileri. Lineimex adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lineimex ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lineimex firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.