Lineport Rent A Car

Şirket Hakkında
HAKKIMIZDA
VİZYONUMUZ :

Temel kalite politikalarımız çerçevesinde oluşturduğumuz hizmet stratejilerimiz ışığında verdiğimiz kaliteli hizmetle ileri ve saygın bir kuruluş olarak müşteri tercihlerinde bir numara olmak ve çalışanlarımızla güvenli, huzurlu bir ortam yaratarak bunun sürekliliğini sağlamaktır.

MİSYONUMUZ :

Tüm faaliyetlerde kaliteyi, açık ve saydam kurum kültürünü, çabuk ve doğru karar verebilen genç ve dinamik insan potansiyelini, hukuka, yasalara, bireye, topluma ve çevreye saygılı, çalışanların ve müşterilerin beklentilerine yanıt vermeyi ve sürekli gelişim sağlamayı ilke edinmiş kurum yapısı ve kültürü LİNE PORT'un değerlerinin toplamıdır.
Lineport Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lineport Rent A Car
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: BERK ÜSTÜNSOY
Adres: COBANCESME E-5 ÜZERİ BP YANI LİNEPORT TURİZM
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4659293
Faks: (212) - 4659294
Web Sitesi: www.lineportrentacar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lineport Rent A firma bilgileri. Lineport Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lineport Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lineport Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.