Lionia Turızm

Şirket Hakkında
Ucuz Çin Biletı, ıstoc turızm , ıstoc ucak bıletı , ıstoc vıze , ısotc promosyon bılet , en ucuz cın vızesı , en ucuz ucak bıletı , istoc turızm seyahat acentası , yurtdısı tur , promosyon cın bıletı , pr...devamını oku
AB MELODI TURIZM, İstanbul ili ISTOC 23 ADA NO 46 BAGCILAR ISTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları sektöründe hizmet vermektedir. Şirketin sunduğu ürünleri/hizmetleri incelemek için Lionia TURIZM ürünleri sayfamızı, talep ve ilanları için AB MELODI TURIZM ilanları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Lionia TURIZM nerede? olduğunu harita sayfamızdan öğrenebilirsiniz.
Lionia Turızm
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lionia Turızm
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Otel
Yetkili Kişi: Mehmet TACAR
Adres: istoc toptancılar carısı 23 Ada no 46 BAGCILAR-MAHMUTBEY İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (531) - 4536141
Web Sitesi: www.lioniaturizm.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lionia Turızm firma bilgileri. Lionia Turızm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lionia Turızm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lionia Turızm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.