Lord Hamile Giyim

"modern ve şık hamile giyim"

Şirket Hakkında
1965 yılında perakende mağazacılık alanında faaliyet göstermek üzere hazır giyim sektöründe ilk mağazamızı Aksaray Atatürk bulvarında açtık.

Hazır giyim sektöründe uzun yıllar perakende mağazacılık tecrübemizi 1994 yılında Lord Hamile Giyim markasıyla anne adaylarının gebelik süresi boyunca rahat ve şıklıkla buluşturabilmek için hamile giyim olarak faaliyet alanımızı belirledik.

Hedefimiz günün modasını hamile kıyafetlerine taşıyarak hamile bayanlara çeşit ve renk zenginliği, şıklık ve rahatlık çerçevesinde sıcak bir ortamda sunmaktır.

Bu amaçtan yola çıkarak anne adaylarımıza günlük, spor, iş ve abiye kreasyonumuzla çeşitli modeller sunduk.

Anneliğin vazgeçilmez ve hoş keyfini yaşamanız dileğiyle...
Lord Hamile Giyim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
hamilelik, gebelik, hamile kıyafetleri, gebe giyim, şık hamile giyim, modern hamile giyim, büyük beden hamile giyim, abiye hamile giyim, hamilelik iç çamaşır, hamile eşofman takım, bebek , hamile giyim,
İletişim Bilgileri
Firma: Lord Hamile Giyim
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bebek Giyim
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: AYKUT KICIK
Adres: Ebuzziya Cad. No:16 Bakırköy Akdeniz Cad. No:15 Fatih Alemdağ Cad. No:4 Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5210773
Web Sitesi: http://www.lordhamile.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lord Hamile Giyim firma bilgileri. Lord Hamile Giyim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lord Hamile Giyim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lord Hamile Giyim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.