Lotus Keypad

Şirket Hakkında
Lotus Keypad; toplantılarınıza kattığı etkinlik ve verimlilik ile interaktif bir ortam oluşturan, sunumlarınıza hızlı geribildirim almanızı sağlayan elektronik oylama-yanıtlama cihazı (keypad) satışını gerçekleştirmektedir.
Keypad (elektronik oylama-yanıtlama sistemi); toplantılar, seçimler, sınavlar, anketler, yarışmalar gibi birçok alanda sağladığı pratik çözümlerle dünya genelinde vazgeçilmez bir geribildirim aracı haline gelmiştir. Lotus Keypad, bu ihtiyaçtan hareketle 2015 yılında Ankara’da faaliyetlerine başlamıştır.
Kaliteli ürün, uygun fiyatlı satış, dürüst, sorunsuz ve hızlı teslimat anlayışı ile beraber sunacağımız satış sonrası desteğimizle koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak öncelikli amacımızdır.
Bilgi toplumunun gerekliliği ve gelişen teknolojinin olanaklarından hemen her alanda yararlanmak ilkesini benimsedik. Bu sebeple kalite odaklı bir satış hizmeti ile elektronik oylama-yanıtlama sistemi keypad’in geniş kitleler ve kurumlarla tanışması ise nihai hedefimizdir.
Lotus Keypad
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Elektronik oylama-yanıtlama sistemi üç temel parçadan oluşur: yazılım, alıcı ve keypadler. Sizinle karşılıklı görüş alışverişi yaparak, size en uygun sistemi birlikte belirleyebiliriz. Sisteminizde beş keypadden yüzlerce keypade kadar keypad bulunabilir.

Lotus Keypad, Türkiye pazarı için en uygun elektronik oylama-yanıtlama teknolojisini detaylı ve özenli araştırmalar sonucunda belirleyerek, farklı ihtiyaçları karşılayan bir ürün serisi ile yola çıktı.

Lotus ürünleri Amerikan menşeili, son derece hafif, ince, dayanıklı ve güvenilir cihazlardır. En son teknolojik donanım/yazılımla tasarlanmıştır.

Lotus Keypad’in sizlere sunduğu keypadler şu anda dünya üzerinde 15 milyonu aşkın bir satış rakamına ulaşmış ve 100’den fazla ülkede kullanılmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Lotus Keypad
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
Yetkili Kişi: Lotus Keypad
Adres: Aydınlıkevler Mah. Şehit Bülent Ay Sok. No:40/1 06130 Altındağ
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3179917
Web Sitesi: www.lotuskeypad.net
Ürünleri
Lotus QT Keypad, elektronik oylama-yanıtlama sistemi için özel olarak geliştirilmiş güvenli, özel bir radyo frekansında çalışır. Diğer keypadle...
Lotus RF LCD Keypad, elektronik oylama-yanıtlama sistemi için özel olarak geliştirilmiş güvenli, özel bir radyo frekansında çalışır. LCD ekran sa...
Lotus Mini+ Keypad, elektronik oylama-yanıtlama sistemi için özel olarak geliştirilmiş güvenli, özel bir radyo frekansında çalışır. Lotus Mini+...
Lotus Mini Keypad, elektronik oylama-yanıtlama sistemi için özel olarak geliştirilmiş güvenli, özel bir radyo frekansında çalışır. Lotus Mini Keypa...
Lotus LT Keypad, elektronik oylama-yanıtlama sistemi için özel olarak geliştirilmiş güvenli, özel bir radyo frekansında çalışır. Lotus LT Keypad,...
İlan Talep ve Teklifleri
Elektronik Oylama Sistemi
Elektronik oylama-yanıtlama sistemi üç temel parçadan oluşur: yazılım, alıcı ve keypadler. Sizinle karşılıklı görüş alışverişi yaparak, size en ...
Lotus Keypad firma bilgileri. Lotus Keypad adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lotus Keypad ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lotus Keypad firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-07-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.