Luko Okul Ve Ofis Mobilyaları

Şirket Hakkında
Luko Okul ve Ofis Mobilyaları , 1996 yılında ahşap (kayın) sıra üretimi ile sektöre adım atmıştır. 2000’li yıllarda yan sanayi üretiminide kendisi yaparak werzalit , pp ( polypropylene ) , ppc ( polypropylene copolymer ) sıralarınıda üretmeye başlamıştır. Luko Okul ve Ofis Mobilyaları , geçmiş tecrübe ve deneyimlerini içinde bulunduğu seçkin profesyonel kadrosuyla destekleyerek 2011 yılında kendisinin tamamen yenilemiş ve proje çözümlerinde başarıyla eğitim sektöründe ve ofis mobilyalarında adından sıkça söz ettirmeye başlamıştır. Luko Okul ve Ofis Mobilyaları , eğitim ve öğretime verdiği desteği , mimarlık ve proje hizmetleri ile , sektörün kalite yönünden her zaman bir adım önünde olan 1.sınıf ürünlerini, ar-ge çalışmalarınıda aralıksız sürdürerek sizlere sunmaya devam edecektir. Öğrencinin zihin sağlığı kadar beden sağlığınada dikkat çeken firmamız , anti kanserojen , ortopedik , ergonomik ürünlerin üretimine verdiği önemi daha da arttırmıştır. İlkemiz , kaliteden taviz vermeden , ar-ge çalışmalarınıda sürdürerek ürünlerimizi daha da geliştirip siz değerli müşterilerimize hizmetin en iyisini sunabilmektir. Firmamız , her gün biraz daha artan ihracatı ile , ülke ekonomisine verdiği katkıların yanında ‘’Bir Dünya Markası’’ Olmayı hedeflemektedir.
Luko Okul Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Luko Okul Ve Ofis Mobilyaları
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ofis Mobilyaları
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Orman / Kağıt / Mobilya Diğer
Yetkili Kişi: GÜLDEN DÜŞMEZ
Adres: YUKARI DUDULLU MAH. 18 MART CADDESİ NO:29/2 MODOKO ALTI ÜMRANİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3658840
Web Sitesi: http://luko.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Luko Okul Ve firma bilgileri. Luko Okul Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Luko Okul Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Luko Okul Ve Ofis Mobilyaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.