Lumeled Fiber Optik & Led Aydınlatmateknolojileri

Şirket Hakkında
Lumeled LED Aydınlatma Sistemleri ile LED aydınlatma armatürleri fiber optik yıldız tavan uygulamaları konusunda uzmanlaşmış ekibi, konusunda profesyonel teknik ekibi proje bazlı isteğe özel uygulamalar ve yüksek kalitede üretilmiş ürünlerini sizlere sunuyor. LEDli aydınlatma ürünlerimiz günümüz aydınlatmalarına göre %90 daha az enerji sarfiyatı ve 15 kata kadar daha uzun ömürlüdür. Kendi kendini amorti eden ve yıllarca bakım gerektirmeden aydınlatma sağlayan LED ürünleri aynı zamanda çevreye de herhangi bir zarar vermez ve aynı zamanda ısı da üretmezler. Smd LED line, power LEDli duvar boyama, havuz armatürleri, tavan ve zemin armatürlerinin tasarım ve uygulamalarında firmamız sektörün ilkleri arasındadır. Diğer aydınlatma ürünlerine göre birçok avantajı bulunan LED aydınlatma ürünlerini özel projeler, avm projeleri, mimari konsept projeleri fabrikalar, hastaneler, oteller, sokak aydınlatmaları, otopark aydınlatmaları havuz aydınlatmaları ve daha aklınıza gelmeyen bir çok yerde kullanabilirsiniz. Lumeled en düşük fiyatı ve en iyiyi sunmak için çalışmaktadır. Proje bazlı fiyatlandırma, test, ölçüm ve diğer gereksinimler için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Lumeled Fiber Optik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lumeled Fiber Optik & Led Aydınlatmateknolojileri
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: KEMAL TANDOĞAN
Adres: CUMHURİYET MAH. BEY PALAS RESİDENCE B BLOK KAT:2 NO:16 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL / TÜRKİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8528952
Web Sitesi: http://www.lumeled.com
Ürünleri
İç ve dış mekan, PowerLED‘li çizgisel, duvar boyama armatürü. OPTİK Işık, aydınlatılan yüzeye lensler vasıtasıyla 10°(N), 25°(M), 80°(W) ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lumeled Fiber Optik firma bilgileri. Lumeled Fiber Optik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lumeled Fiber Optik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lumeled Fiber Optik & Led Aydınlatmateknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.