Macit&macit Ltd.şti.

Şirket Hakkında
SAFSU-ANTİFRİZ-KIŞLIK OTOMOTİV ÜRÜNLERİ- KOROZYON ÖNLEYİİCİLER- ENDÜSTRİYEL TEMİZLEME ÜRÜNLERİ- PAS ENGELLEYİİCİLER- DONMA ENGELLEYİCİLER- SIVI TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - SIVI YAĞLAYICILAR -ENDÜSTRİYEL SIVI KREMLER - METAL VE YÜZEY TEMİZLEYİCİLERİ - ARAÇ BENZİN VE YAKIT KATKILARI - OTO ŞAMPUANLARI - PLASTİK PARLATICILAR- KALIP TEMİZLEME SIVILARI - ÖZEL İMALAT TEMİZLİK JELLERİ - ARAÇ TEMİZLİK VE HOMLINE TEMİZLEME JELLERİ - YAĞLAYICI SIVILAR - PLASTİK AKSAM PARLATICI SIVILAR AKÜ ASİDİ - AKÜ HAMURU ASİDİ -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Macit&macit Ltd.şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya Sanayi Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: CEO..İHSAN MACİT & YILMAZ MACİT
Adres: İKİTELLİ ORGANİZE SAN.SİT. METAL İŞ SANAYİ SİTESİ 14.BLOK NO 6 - 8 İKİTELLİ/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5492299
Web Sitesi: safsu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Macit&macit Ltd.şti. firma bilgileri. Macit&macit Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Macit&macit Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Macit&macit Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.