Magro Gıda İç Ve Dış Tic. San. Ve Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
MAGRO, Şamlıoğlu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren bir şirkettir. Yurt içinde ve yurt dışında 7 farklı ülkede inşaat ve taahhüt işlerinde faaliyet gösteren Şamlıoğlu Ailesi, dededen aile mesleği olan natürel tarımı ve ticaretini, doğduğu yer olan Malatya’ya yatırım yaparak sürdürmeyi hedeflemiştir.

Kuru meyve üretimi alanında hizmet veren MAGRO, modern tesislerinde itinayla hazırlanan yöresel ürünleri kurutarak, hijyenik bir şekilde ambalajlar ve müşterilere ulaştırır.

Malatya’da 2. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikamız, 10.000 m2’si kapalı üretim alanı olmak üzere, toplam 25.000 m2 alandan oluşmaktadır. Fabrikamız, yılda toplam 10.000 ton kuru meyve işleme kapasitesine sahiptir.

Hedefimiz, üstün kaliteden ve doğallıktan ödün vermeden, lezzetlerin geleneksel üretim şekillerini bozmadan, modern üretim teknikleri uygulayarak üretim yapmak. Bu lezzetleri ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtarak bölgesel kalkınmaya katkı sağlamaktır.
Magro Gıda İç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Magro Gıda İç Ve Dış Tic. San. Ve Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Çerez
Yetkili Kişi: Aykut Şamlıoğlu
Adres: 2.organize Sanayi Bölgesi 2.cad. 1.sok. No:2 Malatya
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (422) - 2440101
Web Sitesi: www.flavofarm.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Magro Gıda İç firma bilgileri. Magro Gıda İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Magro Gıda İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Magro Gıda İç Ve Dış Tic. San. Ve Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-07-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.