Makelsan Makina Sanayi Ve Ticaret

Şirket Hakkında
Firmamız 2005 yılında kurulmuş olup izmirde faaliyet göstermektedir.



Üretimdeki Çözüm Ortağınız, 724hirdavatci.com, Elektrikli El Aletleri, Bağlantı Elemanları, Şarjlı Aletler, İş güvenlik Malzemeleri, Yapı Aletleri, Kaynak Malzemeleri, Ölçü Aletleri, Kaldırma ve Taşıma Ekipmanları, İnşaat Malzemeleri, Kesici ve aşındırıcı ekipmanlar, Havalı aletler, Kimyasal Malzemeler, El Aletleri olarak genel gruplarda adlandırabileceğimiz, gruplarında kendi içlerinde de çeşitlendiği düşünüldüğünde, binlerce çeşidi kapsayan mesleki faaliyeti alanı olan firmadır.


Üretimdeki Çözüm Ortağınız, 724hirdavatci.com , sektörde ihtiyaç duyulan markalaşmış tüm ürün gruplarını uygun fiyat, güvenilir marka anlayışı içinde müşterilerine sunmaktadır.

Üretimdeki Çözüm Ortağınız, 724hirdavatci.com , ihtiyaçlarınızın belirlenmesinde ve kullanım özelliklerinin tanıtımında da yardımcı olma özelliği ile farklılık göstermektedir.


Üretimdeki Çözüm Ortağınız, 724hirdavatci.com , satış öncesi ve sonrası ile gerektiğinde uygulanması sırasında bilgi desteği ile müşteri memnuniyeti düşüncesine inanmış firma olarak sorumluluk üstlenecek firma ürünlerini müşterilerine sunmaktadır.

GÜVENLİ VE EKONOMİK BİR ALIŞVERİŞ HİZMETİ VERMEK İÇİN BURADAYIZ.

http://www.724hirdavatci.com/default.asp
Makelsan Makina Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Makelsan Makina Sanayi Ve Ticaret
Sektörü: İnşaat / Emlak » Hırdavat / Nalburiye
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
Yetkili Kişi: bahadır kaya
Adres: 5760 sok. no:6/1-p karabağlar
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2549922
Web Sitesi: www.724hirdavatci.com
Ürünleri
Isı Seviyesi (C°) Donma Başlangıcı Donma Sonlanması 40 2 dakika 15 dakika 30 3 dakika 25 dakika 20 4 da...
NK Tipi Pullu Çelik Çivilerle Kullanılır. 27 Kalibre Kapsüller Kullanılır. Zemin Sertliğine Göre Farklı Renklerde Kapsül Kullanılır. Ahşap, Beto...
Teknik Özellikler : MODEL MOTOR GÜCÜ GERİLİM VİBRASYON HORTUM BOYU ŞİŞE ÇAPI ETKİ ÇAPI AĞIRLIK C 20000 M 2 HP 1.50 KW 220 - 380 V 12.000 VP...
Özellikler teknik özellikler Ölçüler Delme çapı [mm] Ø 10-125 Güç Watt 750 Motor [V/Hz] 230/50 Devir hızı dak/devir 3.000-10.000 A...
BOSCH GBH2-26DRE PROFESSİONAL KIRICI-DELİCİ Kolay alet bağlantı yeri değişimi Kablo kırılmalarının önlenmesi için küresel başlık Güvenli tutuş ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Makelsan Makina Sanayi firma bilgileri. Makelsan Makina Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Makelsan Makina Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Makelsan Makina Sanayi Ve Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.