Makendi Endüstriyel Ürünler

Şirket Hakkında
Dünya çapında ağa sahip uluslar arası bir tedarik şirketi olarak Makendi, sadece üretim yapmakla kalmayıp, çeşitli ülkelerdeki mahalli ofisleri vasıtasıyla hedef ülkedeki ithalat ve lokal dağıtımlar gibi operasyonel hizmetleri de sunmaktadır.

Genel olarak nişasta, glikoz ve tatlandırıcılar, unlar, süt ürünleri, bakliyat, kakao ürünleri, domates salçası ve bitkisel yağları ihtiva eden gıda sektöründe faaliyet gösteren Makendi; tedarik, kalite kontrol ve üretimini çeşitli ülkelerde ortak olduğu fabrikalarla gerçekleştirmektedir. Makendi, kardeş lojistik firması vasıtasıyla da yüzden fazla ülkede uluslar arası dağıtım, nakliye ve depolama hizmeti vermektedir.

Bilhassa fabrikalar için çok mühim rol oynayan ana girdi maliyetlerinin daha ucuza ve aynı kalitede tedarik edilmesi alanlarında çalışan Makendi faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde aynı zamanda üretici ve ihracatçılar için hammadde ve ara mamul temin etmektedir.
Makendi Endüstriyel Ürünler
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Makendi Endüstriyel Ürünler
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Süt / Süt Ürünleri
Yetkili Kişi: Serdar A
Adres: Acıbadem Kadıkoy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3407028
Web Sitesi: www.makendi.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Enka Süt Tozu
ENKA YAĞLI SÜT TOZU ENKA YAĞSIZ SÜT TOZU ENKA PEYNİR ALTI SUYU TOZU ENKA %70 DEMİRALİZE PEYNİR ALTI SUYU TOZU ENKA %50 DEİRALİZE PEYNİR ALTI SUYU ...
En Ucuz Humera Susamı...
BU KALİTE DE DAHA UCUZU YOK ! Ürün Adı : Etiopya (Humera Susam) Marka : Makendi Menşei : Etiopya Ambalaj ...
Makendi Endüstriyel Ürünler firma bilgileri. Makendi Endüstriyel Ürünler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Makendi Endüstriyel Ürünler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Makendi Endüstriyel Ürünler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.