Makina Parkuru

Şirket Hakkında
Türkiye'de inşaat sektörü ve altyapı işlerinde çalışan işçilerin daha az kas gücü sarfetmesi ve işleri daha hızlı bitirebilmek için iş makinası kiralama tercih edilen bir yöntemdir. Makinaparkuru.com'un amacı iş makinasına ihtiyacı olan kişi ve kurumlar ile tedarikçileri buluşturmaktır. Türkiye’deki tüm illerde Loder (Yükleyici), Ekskavatör, Vinç, Platform, Forklift, Kamyon, Beton Dağıtıcı, Beton Pompası, Beton Makinası, İnşaat İskelesi, Jeneratör, Silindir gibi çeşitli iş makinası tedarikçilerinden günlük, haftalık ya da aylık kiralama için fiyat teklifi alabilirsiniz.
Makina Parkuru
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Makina Parkuru
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat İş Makineleri
Yetkili Kişi: Remzi Kaya
Adres: Altayçeşme Mah. Varna Sok. Maltepe/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 6115222
Web Sitesi: http://www.makinaparkuru.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Makina Parkuru firma bilgileri. Makina Parkuru adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Makina Parkuru ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Makina Parkuru firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.