Manisa Mesir Plastik

Şirket Hakkında
2004 yılında otomotiv ve beyaz eşya sektöründe kalıp imalatı, makine sektöründe yedek parça imalatı için kurulan şirketimiz uzman ve deneyimli kadrosu ve yüksek teknolojisiyle, kalite, zamanında teslim ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak faaliyet göstermektedir.
2007 yılı itibarı ile firmamız mesir plastik markası ile mobilya aksesuarları imalatına başlamış olup her geçen gün ar-ge çalışmaları ve müşterilerimizden gelen öneriler doğrultusunda çeşitlerini arttırarak imalatına devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Manisa Mesir Plastik
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya Yan Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Mustafa Savran
Adres: 1239 sokak no 9 kenan evren sanayi sitesi
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (236) - 0000000
Web Sitesi: www.dorukkalip.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Mobılya Aksesuarları
MOBILYA AKSESUARLARI_BAZA AYAKLARI_KANEPE AYAKLARI VE PLASTIK AKSESUARLARI
Manisa Mesir Plastik firma bilgileri. Manisa Mesir Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Manisa Mesir Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Manisa Mesir Plastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.