Mantolama Fiyatları Tel:0216 452 72 47

Şirket Hakkında
Mantolama (dış cephe ısı yalıtımı), binanın dış kabuğunu atmosferik şartlardan dolayı oluşan yıpranmalardan koruyan bir uygulama olarak biliniyor. Isı köprülerini tamamen ortadan kaldıran mantolama, en doğru ısı yalıtım sistemleri arasında yer alıyor. Taşyünü, İzopor (Ekspande Polistiren) ve Foamboard (Ekstrüde Polistiren) Yalıtım Levhaları ile yapılan mantolama, ısı kaybını önemli ölçüde azaltıyor. İzocam Taşyünü, İzopor ve Foamboard Yalıtım Levhaları, taşıyıcı sistemde oluşan yoğuşmayı engelleyerek depreme karşı sistemin korozyona uğramasını da engelliyor.
Taşyünü ile doğru malzeme ve bileşenlerinin seçimini takiben, doğru uygulanmış mantolama sisteminin bir diğer önemli özelliği de bina ve dış ortam arasında oluşturduğu yalıtım ile yalnızca ısı değil, ses ve yangın yalıtımı da sağlıyor olması. Bunun yanısıra dış cepheyi koruduğu için binanın daha geç yaşlanmasını sağlıyor, dolayısıyla enerji ve bakım giderlerini önemli ölçüde azaltıyor.
Binalarda ısıtma ve soğutma amaçlı kullanılan kombi, kalorifer, klima ve benzeri cihazların sarf ettiği enerjiden mantolama uygulaması ile büyük oranda tasarruf edilebiliyor.
Mantolama Fiyatları Tel:0216
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mantolama Fiyatları Tel:0216 452 72 47
Sektörü: Bilgisayar » Yan Ürünler
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Ayna / Cam
Yetkili Kişi: Ahmet zorlu
Adres: AYYILDIZLAR İŞ HANI KAT -3 D-69 KARTAL İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4527247
Web Sitesi: http://www.mantolamafiyatlari.net
Ürünleri
ZoRLu İnşaat Ltd. Şti. TeL:0216 452 72 47
ALÇIPAN ASMA TAVAN TAS YÜNÜ TAVAN TÜM ÇATI IZALASYON Bina Iç Dis Badana Plastik Boya Saten Boya Granit Boya Laminat Parke Mineflo Amerikan Kapi cephe ...
Mantolama (dış cephe ısı yalıtımı), binanın dış kabuğunu atmosferik şartlardan dolayı oluşan yıpranmalardan koruyan bir uygulama olarak biliniyor. Is...
Mantolama (dış cephe ısı yalıtımı), binanın dış kabuğunu atmosferik şartlardan dolayı oluşan yıpranmalardan koruyan bir uygulama olarak biliniyor. Is...
Mantolama (dış cephe ısı yalıtımı), binanın dış kabuğunu atmosferik şartlardan dolayı oluşan yıpranmalardan koruyan bir uygulama olarak biliniyor. ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mantolama Fiyatları Tel:0216 firma bilgileri. Mantolama Fiyatları Tel:0216 adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mantolama Fiyatları Tel:0216 ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mantolama Fiyatları Tel:0216 452 72 47 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.