Maraş Dondurmacısı Firması

Şirket Hakkında
Tüm dünyanın hayran olduğu ve ülkemizi dünyaya tanıtan muhteşem dondurma lezzetine maraş dondurmacısı ile artık çok daha yakınsınız. Sadece bir telefon ile son derece kolay ve hızlı bir şekilde maraş dondurması siparişi verebilirsiniz. Özellikle bu dondurmaları satan ustaların insanlara yaptığı maraş dondurma şakaları da her kesimden insana son derece hoş ve keyifli anlar yaşatmaktadır. Amacınız hoş bir lezzetle keyifli anlar geçirmekse en doğru tercih Maraş dondurması olacaktır. Çünkü hem neson derece sağlıklı bir ortamda en yetenekli ustalar tarafından hazırlanan dondurmalarla kendinize ve sevdiklerinize hoş bir lezzet eşliğinde keyifli anlar yaşatmış olursunuz, hem de piyasada dolaşan ve nasıl yapıldığı belli olmayan sağlıksız dondurmalardan uzak kalmış olacaksınız. Hem beden sağlığınızı hem de bütçenizi korumak istiyorsanız sizleri de sevdikleriniz ile birlikte en kısa zamanda maraş dondurmacısına bekliyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Maraş Dondurmacısı Firması
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Samet YILMAZ
Adres: Maraşal Çakmak Mah. Cengaver Sok. No:7 Güngören/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5430757
Web Sitesi: http://www.marasdondurmacisi.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Maraş Dondurmacısı Firması firma bilgileri. Maraş Dondurmacısı Firması adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Maraş Dondurmacısı Firması ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Maraş Dondurmacısı Firması firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.