Maraton Plastik

Şirket Hakkında
MAGİC LİVE FRESH -AKILLI POŞET Taze meyve ve sebzelerin hasat sonrasi dayanma sürelerine etki eden en önemli faktör canli olmalaridir. Her ne kadar besleyen ana gövdeden ayrilsalar da diger canli varliklardan farkli olarak biyolojik aktivitelerini sürdürürler. Meyve veya sebzemiz dalinda iken, solunumda kullandigi besin maddelerini bir taraftan fotosentez yaparak üretmektedir. Ancak, dalindan koptuktan sonra artik besin kaynagi kesilmistir. Bu nedenle, solunumda bünyesinde depo ettigi besin maddelerini kullanirlar.Bu sekilde giderek kendi kendini tüketmesi söz konusudur. Ürün metabolizmasi yani solunumu ne kadar hizli ise o kadar çabuk bozulur. Magic Live Fresh Modifiye Atmosfer naylonu iç ortamda, karbondioksit (CO2 ) ve oksijen (O2) gaz geçirgenligi ile her ürün için tolere edebilecegi O2 ve CO2 gaz konsantrasyonlarini ayarlar. Böylelikle poset içerisindeki solunum hizi yavaslatilmis olan sebze ve meyvelerin olgunlasmasi gecikir, depolama ve raf ömrü uzar.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Maraton Plastik
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: Serdal Biçer
Adres: MERSİN TARSUS ORGANİZE BÖLGESİ 11.CAD.NO:2 AKDENİZ MERSİN
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 6764528
Web Sitesi: www.maratonplastik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Maraton Plastik firma bilgileri. Maraton Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Maraton Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Maraton Plastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.