Marina Car Rental

Şirket Hakkında
Marina Car Rental, Muğla ili Kavakli sarnic sit m.1 bitez bodrum adresinde bulunmaktadır. Firma Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Erdinc Tekin dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Marina Car Rental olarak Ekonomik sınıftan, Lüks sınıfa kadar birçok otomobil çeşidiyle sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız. Araçlarımız sayfasından kiralayabileceğiniz otomobillerin özelliklerini ve fiyatlarını inceleyebilir, Koşullar sayfasından ise Otomobil ve Ticari ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Marina Car Rental her yıl yenilenen araç filosuyla oluşan araçlarımız, bireysel kiralama ve yurt dışından gelen gurbetçilerimizin profesyonel kadrosuyla en uygun fiyatla hizmetine sunar. Referanslarımızın ve araç sayımızın her geçen gün artması firmamızın oto kiralama sektöründeki kalitesini yansıtmakta dır.Gerek şirketlerin, gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız, her sınıf araç ihtiyacınızı karşılamaktadır. Araçlarımız 0 - 2 yaş civarında olup kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır.

Firmamız Bodrum merkezli Rent A Car firması olması nedeniyle, ağırlıklı olarak Bodrum içi & Hava limanı Marmaris-Fethiye-Dalaman-Kuşadası & Didim Bölgelerinde hizmet vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Marina Car Rental
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: Erdinc Tekin
Adres: Kavakli sarnic sit m.1 bitez bodrum
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 3586854
Web Sitesi: www.marinacarrrntal.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Bodrum Havalimanı Araç Kiralama Hizmetleri
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Marina Car Rental firma bilgileri. Marina Car Rental adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Marina Car Rental ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Marina Car Rental firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.