Markalasana.com

Şirket Hakkında
Markalasana.com , sınai ve fikri haklar alanında marka, patent ve endüstriyel tasarım tescili konusunda, işlemlerin güvenilir, doğru, hızlı ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla, gerek yurtiçi gerekse yurtdışında hizmet veren bir danışmanlık firmasıdır.

Müvekkillerinin global pazarda haklarının korunması konusunda her türlü hukuki desteği vermek, haksız rekabeti önlemek amacıyla gizlilik esaslarına dayalı çalışmaktadır.

MİSYON

Müvekkillerimizin global pazarda haklarının korunması ve rekabet ortamının oluşması için; marka, arge ve fikri haklar konusunda bilinçlenmesine katkıda bulunmak için güçlü bir danışman ile kendilerine destek verilmesini sağlamak.


VİZYON

Müvekkillerimize fikri haklar konusunda tam destek veren; dürüst, güvenilir ve uzmanlığı ile tercih edilir bir çözüm ortağı olmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Markalasana.com
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Patent
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Marka Tescil
Yetkili Kişi: AYŞE KEÇER
Adres: Çukur Mah. Kalyoncukulluğu Cad. No:34 K:1 Beyoğlu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2222273
Faks: (212) - 2348009
Web Sitesi: www.markalasana.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Markalasana.com firma bilgileri. Markalasana.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Markalasana.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Markalasana.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.