Marmara Akü

"ÇÖZÜM OTRAĞINIZ MARMARA AKÜ"

Şirket Hakkında
Sektörde senelerdir hizmet veren kurucu kadromuz; 2002 yılından bu yana BURSA’ dan Güney Marmara Bölgesine hizmet vermektedir. Endüstriyel akümülatör konusunda tecrübeli Servis ve satış hizmeti vermekte olan kurumumuz; FARKLI, marka akülerin yetkili satış ve servisliği ile BURSA ve Güney Marmara ya hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet vermeyi amaçladı ve bunda başarılı olduğunu kanıtladı. Bu başarıyı siz değerli müşterilerimizin memnuniyetlerinden anlıyoruz.

Şimdide güneyde Çukurova, da siz değerli müşterilerimizle buluşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.



Şimdi artık sektörde;

Teknoloji hızla ilerledi,

Hizmet ağı genişledi,

Kalite yükseldi,

Siz müşterilerimizin beklentileri;

Gelişen ve ilerleyen sektör şartları ile birlikte artan bir ivme ile daha da yükseldi.



Biz MARMARA, Endüstriyel Akü San.ve tic. olarak siz değerli müşterilerimize;

Daha hızlı

Daha kaliteli

Daha güçlü

Daha güvenilir bir hizmet verebilmek, sektördeki başarımızı daha büyük başarılara dönüştürmek amacıyla siz değerli müşterilerimize;

Eylül 2007 den itibaren MUTLU akü KALİTE VE GÜVENCESİ ile

“MUTLU Endüstriyel Akümülatör Satışı olarak tecrübeli idari ve teknik kadromuzla birlikte hizmet vermekten onur duyacağız.
Marmara Akü
Ürün-Hizmetleri Hakkında
MARMARA AKÜ Endüstriyel Akümülatör San.Tic. olarak, endüstriyel sektörde yeni yerimizde siz değerli dostlarımıza hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz.



Bugüne kadar farklı işletmelerin satış grup müdürlüğünü yaparken bundan böyle sektörde siz degerli dostlarımıza kendi firmamızla hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığımızı öncelikle belirtmek isteriz. Akümülatör Satış ve servis hizmetini Güneyde , Çukurovada siz değerli dostlarımıza hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız.



MUTLU, akünün ürettiği ve diğer markalarında, TRAKSIYONEL/ ENDÜSTRİYEL/ STASYONEL/ VE /UPS KURU TİP/ JELLİ/ TÜM AKÜMÜLATÖR , lerin satışını ve servis hizmetini en iyi şekilde vermeye iddaalıyız.



Bugüne dek göstermiş olduğunuz sevgi ve desteğe teşekkür eder, uzun yıllar sağlık ve mutluluk içinde birlikte çalışmayı temenni ederiz.

YEŞİLOBA MAH 4608/7 SOK HURDACILAR SİT NO: 68 ADANA

TEL: 0 322 428 74 84

FAX: 0 322 429 74 84

E-mail: info@marmaraaku.com

marmaraaku@hotmail.com

Web: www.marmaraaku.com



İletişim Bilgileri
Firma: Marmara Akü
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Pil
Yetkili Kişi: FEYZİ
Adres: YEŞİLOBA MAH 4608/7 SOK HURDACILAR SİT NO: 68 ADANA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4287484
Faks: (322) - 4297484
Web Sitesi: www.marmaraaku.com
Ürünleri
Marmara akü revizyon işlemi ile ekonomik ömrünü doldurmuş traksiyoner akülerinizi tekrar hayata döndürür. Revizyon işlemi yapılan aküleriniz 12 ay se...
Sektörde senelerdir hizmet veren kurucu kadromuz; 2002 yılından bu yana BURSA’ dan Güney Marmara Bölgesine hizmet vermektedir. Endüstriyel akümülatör ...
İlan Talep ve Teklifleri
Marmara Akü Yenilemeyle Traksiyoner Akü Giderleriniz %70 Azalacaktır.
Marmara akü revizyon işlemi ile ekonomik ömrünü doldurmuş traksiyoner akülerinizi tekrar hayata döndürür. Revizyon işlemi yapılan aküleriniz 12 ay se...
Marmara Akü firma bilgileri. Marmara Akü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Marmara Akü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Marmara Akü firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.