Martı Yapım

Şirket Hakkında
Çevrenizdeki birçok matbaa içinde, farklı duruşuyla ve kaliteli hizmet anlayışıyla sizinle çalışmayı amaçlayan firmamız, her türlü baskı öncesi/sonrası uygulamalarında çözüm ortağı olmayı hedeflemektedir.
Firmanıza teknik donanımımızla yollayabileceğimiz elemanımız her türlü talep ve uygulamaları yerinizde yapabilecek böylece baskı üretim aşamasındaki zaman kaybınız en aza indirebilecektir.

Tasarım / Grafik Hizmetleri
82x106 Film Çıkış
70x100 4 renk ofset baskı hizmetleri
Digital çıkış hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız 80x106 film çıkış ve 70x100 4 renk ofset baskı sistemleriyle hizmet vermektedir. Tasarım atölyemizinde bünyemizde bulunduğu matbaamızdan her türlü baskı hizmetini en kaliteli ve hızlı şekilde alabilirsiniz..
İletişim Bilgileri
Firma: Martı Yapım
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaa Malzemeleri
Yetkili Kişi: sezgin sevim
Adres: hasanpaşa eğitim mah. kasap ismail sk. avrasya iş merkezi D.8 kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5503702
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Tasarım Ve Matbaa Hizmetlerinde Uygun Fiyat
Çevrenizdeki birçok matbaa içinde farklı duruşuyla ve kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet vermeyi amaçlayan firmamız sizinle tanışarak her türlü ba...
Martı Yapım firma bilgileri. Martı Yapım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Martı Yapım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Martı Yapım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.