Masa Kiralama Firması

Şirket Hakkında
Yapılacak özel toplantılarda veya daha eni kapsamlı organizasyonlarda kullanmak ve insanların daha rahat etmelerini sağlamak amacıyla masa kiralama servisimizi seçen müşterilerimiz, düzenledikleri etkinliklerin konseptine göre bazen bar masası kiralamak isterken bazen de cam masa kiralamayı tercih edebilmektedirler. Bu durum her seferinde değişiklik gösterse de bizler her seferinde müşterilerimizin memnuniyetini sağlama için elimizden geleni yapmaktayız. Müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler ve olumlu tepkiler de bizleri bu konuda çalışmak için daha da kamçılamakta ve çalışma azmimizi arttırmaktadır. Masa kiralama konusunda çok sayıda alternatif arasında bizleri tercih edip taleplerini ileten değerli müşterilerimiz, aldıkları hizmetlerden memnun kalıyor olacaklar ki daha sonra ki zamanlarda yine bizimle çalışmak istemektedirler. Bizde bu doğrultuda müşterilerimizin memnuniyeti için elimizden geleni yapmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Masa Kiralama Firması
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Erdem BOZ
Adres: Maraşal Çakmak Mah. Cengaver Sok. No:7 Güngören/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5430757
Web Sitesi: http://www.masakiralama.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Masa Kiralama Firması firma bilgileri. Masa Kiralama Firması adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Masa Kiralama Firması ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Masa Kiralama Firması firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.