Master Kilit

Şirket Hakkında
Hırsızlık olayları son zamanlarda artarak çogalmaktadır, Master Kilit olarak bizim alanımıza giren hırsızlık olayları kapılarla alakalı olan hırsızların kilitleri nasıl açtıgıdır bunları sırasıyla anlatalım

1- Anahtar taktıgımız kilit göbegi silindiri pense gibi aletlerle tutarak kırılması silindirin kırılması sonucunda kapının kilidinin açılmış olması demektir buna karşılık tuzaklı bareller yapılmış fakat çok kısa bir sürede hırsızlar maalesef bunuda çözmüşler ve gene aynı yerinden barelleri kırmaktadırlar.

Çözüm -Anahtar taktıgımız kilit göbegine içeriden altı vidalı saç takviyeli çelik rozet takılmasıdır şimdiye kadar takılan hiç bir çelik rozet kırılmamıştır ve kırılamaz çünki çelik kapılara monte dildiginden dolayı tek yol çelik kapının sacının yırtılması buda en az 2-3 saatlik bir işdir hırsızın bu kadar zamanı yoktur.

2- Kapının arasına sokulan ve kapının kanırtılarak esnetilerek açılmasını saglayan levye v.b aletlerin çalışması sonucu kapının kilitlerinin dillerini kırarak yada boşa çıkararak kapının açılması biraz gürültülü bir sistemdir fakat sonuç maalesef kapının açılmasına yol açar

Çözüm – Kapının karşılıgına denk gelen levye gibi yabancı cisimlerin kapı arasına sokulmasını engelleyen emniyet çubugu boydan boya kapının arasını kapatacak şekilde takılmasıdır ki bu araya degil levye tornavida bile girmesine engel olmaktadır ve kesin caydırıcı çözümdür hırsız çaresiz kalacaktır.

http://www.anahtarcim.com/hirsizin-acamadigi-kilit.html
Master Kilit
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Master Kilit
Sektörü: Güvenlik » Kapı kilitleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ahşap Ambalaj
Yetkili Kişi: Oktay
Adres: Kurtuluş Caddesi Türkbeyi sokak şişli istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 9642541
Web Sitesi: http://www.anahtarcim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Master Kilit firma bilgileri. Master Kilit adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Master Kilit ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Master Kilit firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.