Matmakina Kalıp Ve Plastik Sanayi

Şirket Hakkında
1982 yılında BMS (Batı Makina Kalıp Sanayi) de bakım onarım ve elektrik bölümü grubunda çalışmaya başladım.2002 yılında emekli olup kendi işyerim olan MATMAKİNA KALIP VE PLASTİK Atölyemizi kurdum. Faaliyetimiz 2002 yılından itibaren devam etmektedir. BMS Grubunda çalışırken , Makina, Elektrik, Hidrolik ve Pnomatikfaaliyetleri devam ederken su arıtma ve Elektrikli Kombi tasarım ve imalatına başladık. Bütün parçalarını, saç ve plastik kısımlarını MAT MAKİNA VE PLASTİKde devam etmekteyiz.Yeni ürünlerimiz zeytin yırmık, kutu sapı, buz kazıyıcısı, centerline takımı, saklama kabı ve kaset, kasa, filtre kelepçe, torba sapı, bidon kapağı, set üstü su arıtması, tıbbi test kaset takımıdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Matmakina Kalıp Ve Plastik Sanayi
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: TURSUN ÇAM
Adres: NİF DEPOLARI KEMALPAŞA
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 8871402
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Plastik Mamul Üretimi
su arıtma cihazının tüm parcaları başta olmak üzere konusu plastik olan bircok farklı dalda üretim yapmaktayız.
Kalıp Ve Plastik Enjeksiyon Üretim Alanında İş Arıyoruz
KALIP VE PLASTİK ENJEKSİYON ÜRETİMİ YAPAN BİR FİRMAYIZ.BU ALANLARDAKİ İŞ TEKLİFLERİNE AÇIĞIZ.
Matmakina Kalıp Ve firma bilgileri. Matmakina Kalıp Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Matmakina Kalıp Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Matmakina Kalıp Ve Plastik Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.