Mattefx Film&visual Effects Production Company

Şirket Hakkında
1998 yılından beri yaratıcı reklam çalışmaları, endüstriyel tasarım, prodüksiyon ve görsel efektler alanındaki tecrübelerimizi 2012 yılında MatteFX Film&Visual Effects Production Company adı altında topladık. Çalışma hayatına başarılı bir grafik çizerek bugüne getirdiğimiz MatteFX kadrosu çok uzun süredir Hollywood filmlerine iş yapan görsel efekt şirketlerine çözüm ortaklığı yapmaktadır.

Sadece görsel sanatlarda değil aynı zamanda mekanik, mekatronik ve yazılım alanında da yaptığımız çalışmalarımızla ülkemize bilimsel olarak katkılarda bulunmayı, teknolojik olarak kendimizi herzaman güncel tutmayı misyon edinerek gelecek günlerde daha da başarılarımızı devamlı kılmayı hedeflemekteyiz.
Mattefx Film&visual Effects
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mattefx Film&visual Effects Production Company
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Film
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Müzik ve Video
Yetkili Kişi: Engin Yüksel
Adres: Sanayi Mah. Zafer Cad. Okur Sk. No:1/A
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3252013
Web Sitesi: http://mattefx.com/site/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mattefx Film&visual Effects firma bilgileri. Mattefx Film&visual Effects adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mattefx Film&visual Effects ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mattefx Film&visual Effects Production Company firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.