Mavi Yeşil Ajans

Şirket Hakkında
Mavi yeşil ajans; İzmir ofisinde masa üstü yayıncılık, kurumsal kimlik logo tasarımı, katalog tasarım ve baskı işlerini, tüm matbaa işlerinizi, promosyon ajanda, kalem, anahtarlık, flash bellek ve tüm promosyon ürünleri, fotoğraf ve video çekimi ve video kurgu, santral, tesis anons ve seslendirme, film sesleri, tanıtım filmi seslendirme, prodüksiyon, havadan fotoğraf ve video çekimi, personel kıyafetleri, iş elbiseleri, 3D çizimler, web site tasarımı ve seo çalışmaları, internet reklamları, google, youtube reklamları, reklam bannerleri, baskılı evraklar, karton çanta tasarım ve baskısı, kraft çanta imalatı izmir ve baskısı gibi bir çok alanda faaliyet göstermekteyiz. İzmirde tasarım ve baskı işlerimizi yaparak türkiyenin her yerine kargo ile ürün gönderimi yapmaktayız. güleryüzlü personelimiz ve alanında uzman kadromuzla daima sizlerle beraber daha ileriye gitmek için çalışmaktayız. İzmir'de çalıştığımız bazı firmalar, izmir metro, izfaş, teknik balans, katal inşaat, graniser, viking kağıt, spazio, takık aksesuar, koçtaş, çaykur, trt gibi kurumsal firmalara çözüm ortağı olmaktayız.

yeni tasarladığımız www.maviyesilajans.com web sitemizle artık daha kullanıcı dostu ve daha çok bilgi içeren bir site ile hizmetinizdeyiz. Mavi yeşil ajans olarak yılbaşı döneminde promosyon katoloğu çıkartmakta ve bu katalog ile yıl boyu promosyon ürünlerimizin tanıtımını yapmaktayız.
Tabela ve dijital sektörle ilgili her türlü hizmeti vermekteyiz. içi mekan tabela, dış mekan tabela, plexi tabela, kutu harf, kompozit kaplama, folyo baskı gibi açıkhava reklam sektöründe lider bir firma haline gelmiş bulunmaktayız.

Katalog tasarımlarını uzman ekibimizle hazırlamakta sizlere hem katalog hem video ve reklam çekimlerinde metin yazarlığı yapmaktayız.
Mavi Yeşil Ajans
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mavi Yeşil Ajans
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Promosyon
Yetkili Kişi: ersin usta
Adres: 288/1 sok no: 4 k: 5 bayraklı
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4620743
Web Sitesi: www.maviyesilajans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mavi Yeşil Ajans firma bilgileri. Mavi Yeşil Ajans adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mavi Yeşil Ajans ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mavi Yeşil Ajans firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.