Maxı Lojıstık Hız. Ve Dıs Tıc.ltd.stı

Şirket Hakkında
Türkiye’den Balkanlar ve Avrupa Ülkelerine, Balkanlar ve Avrupa Ülkelerinden Türkiye’ye komple ve parsiyel taşımalarda Sorunsuz Hizmet sloganıyla Hizmet vermekten dolayı hem mutlu hemde gururlu.
Firmamızın her hafta düzenli olarak ÇARŞAMBA - CUMA çıkışlı olmak üzere parsiyel ve komple taşıma yaptığı ülkeleri aşağıda bilgilerinize sunar değerli sipariş ve iş emirlerinizi bekleriz;
BALKANLAR;
MAKEDONYA – KOSOVA - SIRBİSTAN – KARADAĞ - BOSNA HERSEK – HIRVATİSTAN – ARNAVUTLUK
AVRUPA;
BULGARİSTAN – ROMANYA - MACARİSTAN - SLOVENYA – YUNANİSTAN – ÇEK CUMHURİYETİ – SLOVAKYA – POLONYA – AVUSTURYA – ALMANYA – HOLLANDA – BELÇİKA – FRANSA – İTALYA
Şimdi burda bizlere düşen siz üretici ve aynı zamanda bu ülkeye ihracat / ithalat gerçekleştiren değerli iş sahiplerine nakliye ve gerisindeki hizmetlerde sorunsuz ve hızlı bir şekilde sizlere ulaştırmak kalıyor.
Lojistik hizmetlerinde sınır tanımayan bizler sizlere her daimi yanınızda olacağımızı ve her zaman bize yönelttiğiniz sorulara doğru cevaplarla sizlere
Sorunsuz hizmet vereceğimizi bildiririz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Maxı Lojıstık Hız. Ve Dıs Tıc.ltd.stı
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Duygu ER
Adres: Alemdağ Cd. Yeni İstanbul Çarşısı B blok kat 2 no:51 Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6119740
Web Sitesi: www.maxitransport.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Maxı Lojıstık Hız. firma bilgileri. Maxı Lojıstık Hız. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Maxı Lojıstık Hız. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Maxı Lojıstık Hız. Ve Dıs Tıc.ltd.stı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.