Mayçelik

"modern sera imalatları"

Şirket Hakkında
MAYÇELİK


MAYÇELİK çelik konstrüksiyon sera imalat &montajı temellerini 2004 yılında atmıştır.O tarihten beri hızla gelişme gösterip 2008 yılında şirketleşmeye başlamıştır. MAYÇELİK ;örtü altı üretim yapan çiftçimizin her zaman teknoloji ile birlikte büyümesinisağlamayı kendine hedef edinmiştir. Misyonumuz: Sera alanındaki tüm teknolojik gelişmeleri sürekli izleyerek; çiftçimize rekabet avantajı kazandıracak yeni nesil çözümler üretmek. Hedeflerimiz: Ekonomik kalıcı çözümler üretme konusundaki liderliğimizi sürdürmek. Ürün ve hizmet kalitemizi sürekli geliştirmek. Vizyonumuz: Modern ve teknolojik üretimlerimiz, uzmanlaşmış kadromuzla, oluşturacağımız sinerjiyle; ülkemizde ve çevre ülkelerde sera imalatı ve kurulumu alanında ilk akla gelen, "bir numaralı çözümleri üreten, sistem sunan" firma olmak. Amaçlarımız: Teknik, yenilikçi, süratli çalışan ve ekonomik çözümler üreten imajımızı sürdürmek ve pekiştirmek. İnsan kalitesinin önde geldiği; kaliteli ürün, kaliteli hizmet anlayışımızı her zaman devam ettirmek. ...
Mayçelik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mayçelik
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: AYDIN MAY
Adres: ALTINTAŞ MAH: ALTAINER SOK:NO2 AKSU/ANTALYA
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3540101
Faks: (537) - 3690269
Web Sitesi: http//www.maycelik.net
Ürünleri
MODERN ÖRTÜ ALTI SEBZE & MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ YAPMAK İÇİN UYUN İKLİM KOŞULLARI YARATMA
http://www.turkbusinesscenter.com/firma/MAYCELIK-25229.html
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mayçelik firma bilgileri. Mayçelik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mayçelik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mayçelik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.