Meba Özel Güvenlik Koruma A.ş.

"Sizin Huzurunuz, Bizim Gururumuz..."

Şirket Hakkında
MEBA Özel Güvenlik Koruma A.Ş. 5188 Sayılı Özel Güvenlik Yasası’nın çıkmasından itibaren bu yasaya uygun olarak hizmetlerine devam etmektedir. Müşteri memnuniyeti yönünden stratejik bir hizmet vermenin bilinci içinde görevini yerine getiren uzman güvenlik personelleriyle aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır;
Güvenlik Danışmanlığı, Risk Analizi Hazırlanması,
Etkinlik Güvenliği, Tesis ve Bina Güvenliği,
Fiziki Güvenlik, K9 Destekli Güvenlik
Resepsiyon Hizmetleri, Gözetim Hizmetleri
Sahip olduğu projelere her geçen gün bir yenisini ekleyen MEBA Özel Güvenlik Koruma A.Ş, personel eğitimlerine önem vererek, koşulsuz müşteri memnuniyetini kendisine hedef kaydetmiştir. Hizmetin türü ve bütünlüğüne bağlı kalarak oluşturulan güvenlik politikası ve sistemi ile bağlantılı olarak görevlilerine yangın önleme ve kontrol, farkındalık ve ilkyardım eğitimleri, hizmet verilen kurum çalışanlarına ise gerçekleştirilen acil durum tatbikatları ile genel güvenlik bilgilendirmesi ve reaksiyon ünsiyetleri kazandırır.
MEBA Özel Güvenlik Koruma A.Ş. Alışveriş Merkezleri, Sanayi Tesisleri, Ofis Binaları, Fabrikalar, Eğitim Kurumları, Sağlık Kuruluşları, Residence, Siteler, ve Perakende sektörü gibi pek çok farklı mekânda hizmet sunmaktadır.
Meba Özel Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Meba İstanbul Özel Güvenlik Şirketi, Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt, Hadımköy, Arnavutköy, Büyükçekmece başta olmak üzere, İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakasında; Özel Güvenlik Hizmetleri, V.I.P. Koruma Hizmetleri, Güvenlik Danışmanlığı, Güvenlik Sistemleri ve Temizlik Hizmetleri sunmaktadır. Hizmet alanlarımız içerisinde; Alışveriş Merkezleri, Sanayi Tesisleri, Ofis Binaları, Fabrikalar, Eğitim Kurumları, Sağlık Kuruluşları, Oteller, Residence, Siteler ve Perakende sektörü gibi pek çok farklı sektör bulunmaktadır.

Meba İstanbul Özel Güvenlik Şirketi, Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt, Hadımköy, Arnavutköy, Büyükçekmece başta olmak üzere, İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakasında; sektörünün tüm gereklerine uygun bir yapılanma gerçekleştirerek performans grafiğini sürekli yükseltmeyi başarmıştır.Sahip olduğu projelere her geçen gün bir yenisini ekleyen Meba İstanbul Özel Güvenlik şirketi personel eğitimlerine önem vererek, koşulsuz müşteri memnuniyetini kendisine hedef kaydetmiştir.

Meba İstanbul Özel Güvenlik Şirketi; işinde uzman, güvenilirliği, dürüstlüğü ve ahlakı en yüce erdemler olarak benimsemiş, uzman yönetici kadrosu ile birlikte kurulduğu günden bu yana başta Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt, Hadımköy, Arnavutköy, Büyükçekmece ve İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakasında özel güvenlik hizmetinde hizmet kalitesini en üst noktaya çıkarmayı hedefleyerek müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleriyle sektörde haklı bir güvenilirlik ve saygınlık kazanmıştır.

Başlıca Hizmetlerimiz ve Hizmet Bölgelerimiz :

Özel Güvenlik Hizmetleri

VIP Koruma Hizmetleri

Özel Güvenlik Danışmanlık Hizmetleri

Yakın Koruma Hizmetleri

Site Özel Güvenlik Hizmetleri

Güvenlik Sistemleri

Residence Özel Güvenlik Hizmetleri

Otel Özel Güvenlik Hizmetleri

Fabrikalar Özel Güvenlik Hizmetleri

İş Merkezleri Özel Güvenlik Hizmetleri

Alışveriş Merkezleri Özel Güvenlik Hizmetleri

Depo ve Antrepo Özel Güvenlik Hizmetleri

Hastan
İletişim Bilgileri
Firma: Meba Özel Güvenlik Koruma A.ş.
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Diğer
Yetkili Kişi: Ercan Altıparmak
Adres: Cumhuriyet Mahallesi, 1998 Sokak, No.2 Papatya1 Residence, Kat.3, Daire.35 Esenyurt / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8526322
Web Sitesi: www.mebaguvenlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Meba Özel Güvenlik firma bilgileri. Meba Özel Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Meba Özel Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Meba Özel Güvenlik Koruma A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.