Medi Dış Ticaret

Şirket Hakkında
Medi Dış Ticaret, İstanbul ili Beylikdüzü adresinde bulunmaktadır. Firma Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Niyazi Yoleri dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Medi Dış Ticaret LTD.ŞTİ, İstanbul merkezli olup, ulusal ve uluslararası piyasada tecrübeli ve konusunda uzman kadrosuyla ticaret ilişkileri yürütmektedir.Ağırlıklı olarak şeker, şekerleme, reçel, helva, şekerli ve unlu tatlılar,tuz, alüminyum folyo, stretch film,iç çamaşırı, çay, poşet çay, bitki ve meyve çayları, toz içecekler, yaşlı ve çocuk bezi, ıslak mendil ve otel tekstili alanlarında faaliyet göstermektedir.
İletişim için:nkentkur@gmail.com
İletişim Bilgileri
Firma: Medi Dış Ticaret
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Niyazi Yoleri
Adres: Beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (538) - 7820003
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medi Dış Ticaret firma bilgileri. Medi Dış Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medi Dış Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medi Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.