Medıa Productıon Company - Fıdes Reklam Ajansı

Şirket Hakkında
Biz kimiz? Biz, inovasyon, yani sürekli yenilenme bilinciyle ve her biri alanında cok profesyonel, deneyimli, yetkin bir beyin takımı ile sürekli üreten, beyin fırtınası, kreativite anlayışıyla çalışan bir medya takımıyız. Her türlü, belgesel, tanıtım, haber, haber kiti hazırlanması, sanatcılara video klip senaryo, cekim ve produksiyonu, yayınlanması ve takibi, her turlu cekim hizmeti, produksiyon, post produksiyon, toplantı, kurumsal toplantı, reklam, medya ilişkileri, medya planı, ajans hizmeti, kurumsal tanıtım, kurumsal pazarlama, marka olusturma, marka parlatma kreatif hizmetlerini en üstün, en kaliteli ekiplerle sağlamaktayız. Ve elbette, günümüz en son sistem, HD sistem teknik ekipmanlarını kullanıyoruz. Ve bir küçük not olarakta, en ucuz, en uygun fiyatlarla hizmet veriyoruz. Media Production Company Brain Team - MPC Web Adresi : http://www.mpc.gen.tr
MPC Ofis Telefon : (009) 0 212 277 87 79
MPC Ofis Fax : (009) 0 212 277 87 89
MPC Medya Takımı Adına,
Serkan Erdem (Yonetmen) Cep : (009) 0 532 416 12 89
Medıa Productıon Company
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Medıa Productıon Company - Fıdes Reklam Ajansı
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Film
Yetkili Kişi: Serkan Erdem
Adres: İstinye Mah Fabrikalar Cad Boğaziçi Media Plaza 520 İstinye - İstanbul / Turkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2778779
Web Sitesi: www.mpc.gen.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medıa Productıon Company firma bilgileri. Medıa Productıon Company adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medıa Productıon Company ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medıa Productıon Company - Fıdes Reklam Ajansı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.