Medias Medya Tanıtım Prodüksiyon Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Medyaya ait her şey demek için Media’s.

Media’s Olarak
Media’s Medya Tanıtım Prodüksiyon Tic. Ltd. Şti. olarak bilgi ve deneyimlerimizi etkin şekilde kullanarak, çeşitli sektörlerde hizmet veren firmaların stratejik pozisyonlarını korumak ya da geliştirmek adına, değişen taleplerini, en iyi hizmetleri sunarak karşılamak...
Deneyimlerimizi ön koşulsuz paylaşır ve çalışmaların sağlıklı çıkması için seferber oluruz.
Firmaların ‘Kurumsal Kimlik’ çalışmalarını oluşturur, süreç içerisinde tüm reklam faaliyetlerini kurumsal kimliğine uygun yürütülmesini sağlarız. Tasarım işlerinin baskıya ve uygulamaya hazır hale getirir ve baskı sonrasında teslim ederiz.
Şirketlerin genel tanıtımı amacıyla kullanacağı ürün ve kurumsal tanıtım filmlerini titizlikle hazırlayıp istenildiği formatta teslim ederiz.
Web sitesi tasarım ve programlama hizmetinde de iddialıyız. Çalıştığımız şirketlere özel çözümler üretiyoruz. Firmaların kurumsallığıyla örtüşen tasarımlarla şirket prestijini destekliyoruz. İhtiyaçlarına özel yazılan programlar ise web sitesinin işlevini arttırarak kazançlı bir yatırıma dönüşmesini sağlıyoruz.
Kısaca; deneyimlerimizi, bilgimizi, çarpıcı yaklaşımlarımızı profesyonel bakış açımızı, dinamik fikirlerimizi emek ve zamanımızı şirketlerin hizmetine sunuyoruz.
Hedefimiz firmaların sektör içerisinde konumlarıyla ilgili harcadıkları zamanı minimuma düşürmektir. Firmaların dışında ama içlerinde gibi çalışırız.
Media’s Olarak Sizin İçin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Medias Medya Tanıtım Prodüksiyon Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Periyodik Yayınlar
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Diğer Basin Yayin Matbaacilik
Yetkili Kişi: Volkan TÜTÜNCÜ
Adres: Talatpaşa Cd. Atıcı Sok No:1/1 Gültepe / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2647273
Web Sitesi: www.medias.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medias Medya Tanıtım firma bilgileri. Medias Medya Tanıtım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medias Medya Tanıtım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medias Medya Tanıtım Prodüksiyon Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.